NUTRITIE SANATATE

De ce bucătarii experimentați gătesc legumele cu apă minerală? Răspunsul vă va surprinde!

După cum știți, legumele fac parte din aproape fiecare masă. Acestea sunt foarte ușor de preparat, atâta timp cât cunoașteți câteva subtilități și trucuri.

Dacă sunteți una dintre acele gospodine ocupate care se plâng mereu că nu au suficient timp liber pentru a-l petrece în bucătărie, atunci trebuie să aveți la îndemână un întreg arsenal de secrete culinare. În caz contrar, veți fi nevoită să cumpărați mâncare semipreparată sau să comandați mâncăruri gata preparate de la restaurantul de lângă dumneavoastră.

CITEȘTE ȘI: TOP 5 legume care te ajută să slăbești fără să faci foamea

Astăzi vă vom împărtăși un truc pe care puțini îl cunosc. Suntem aproape convinși că la început veți fi foarte surprinși de acțiunile bucătarilor experimentați.

Cum să pregătiți legumele într-un timp scurt?

Gătitul legumelor, în sine, nu este deloc o sarcină complicată. Am spune chiar că acest produs alimentar necesită cunoștințe minime în bucătărie. Bucătarii experimentați folosesc apă carbogazoasă în loc de apă simplă pentru a găti legume gustoase și sănătoase.

Băutura carbogazoasă conține bicarbonat de sodiu, care reușește să descompună celuloza vegetală și să accelereze procesul de gătire. În afară de aceasta, se asigură că legumele se înmoaie suficient și își păstrează culoarea.

CITEȘTE ȘI: Legumele care țin sub control glicemia: Sunt bogate în fibre și îmbunătățesc reglarea insulinei

Apa carbogazoasă este un asistent fidel în bucătăria profesională.

Dacă de mult timp vă doreați să gătiți legume rapide, ușoare și delicioase, acum este momentul să încercați acest truc. Vă garantăm că nu veți fi dezamăgiți.

Comentarii: