LIFESTYLE

Delia ”sparge banca” pe Youtube! Iată cât câștigă vedeta pe lună

E vorbă din bătrâni care pare să nu dea greș niciodată. Ban la ban trage și păduche, la păduche. Delia este una dintre figurile populare ale show-bizz-ului românesc și una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. E pe lista preferaților la aproape toată lumea, iar vedeta face bani frumoși din meseria ei.

Și după ce că are joburi mai peste tot, este jurat în TV, are încasări babane din concerte, iar onorariul ei ca să cânte la evenimente private este unul ridicat, poate printre cele mai mari din România.

Se vorbește că tariful Deliei n-ar coborâ sub 15 mii de euro, fără TVA. În cazul în care petrecerea sau concertul este în afara Capitalei, cântăreața și staff-ul ei trebuie să aibă asigurată cazare, la un hotel de 4 stele, mai exact 5-6 camere duble și 3 single, plus masa pentru 11-13 persoane.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Vizualizări de milioane

Dar iată că Delia mai sparge banca și la veniturile generate de Youtube. Conform informațiilor obținute de pe platforma socialblade.com, canalul de Youtube al artistei a fost deschis în anul 2011 și numără 542 K de abonați.

Vizitatori sunt însă mult mai mulți, pentru că fiecare clip postat de artistă strânge milioane de vizualizări. Ultima piesp lansată de curând a fost vizualizată de peste un milion de oameni. Astfel, Delia reușește să scoată bani frumoși din YouTube, încasând lunar între 1.6K – 25.6K de dolari pe lună.

 

 

Comentarii: