LIFESTYLE

Vica Blochina a spus până la urmă adevărul! Ce i-a făcut lui Victor Pițurcă și cum a terorizat-o fostul selecționer când era gravidă

Vica Blochina a spus până la urmă adevărul! Ce i-a făcut lui Victor Pițurcă și cum a terorizat-o fostul selecționer când era gravidă. Vedeta a recunoscut tot.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vica Blochina nu l-a întrebat pe Victor Pițurcă dacă fac sau nu un copil. Și pentru că e greu ca cineva să treacă peste voința unui om precum Piți, fostul selecționer nici n-a vrut să audă de ea o vreme. Ba chiar ar fi ignorat-o, lăsând-o fără sprijin financiar, doar doar o va face să se răzgândească.

„Copilul mi l-a dat Dumnezeu. Eu am știut că o să am copil. Eu am rămas însărcinată de ziua mea. Nu aveam niciun gând să scap de copil. M-a chinuit tatăl lui pe perioada de sarcină, pentru că încerca să mă facă să renunț. Eu înțeleg, dar știam că o să duc sarcina până la capăt”, a declarat Vica Blochina în podacastul Tare de Tot.

Vica Blochina: ”Pițurcă îl iubește mult pe Edan”

Ulterior însă, imediat ce a apărut copilul, Victor Pițurcă a revenit la sentimente mai bune față de Vica Blochina. Căreia i-a cumpărat atunci și apartamentul luxos și o mașină de teren, totul, le spunea celebrul antrenor, pentru fiul său. Însă Vica s-a inflamat și ea. Pentru că Piți tot amâna să-și recunoască fiul.
Fosta balerină l-a expus public, forțându-l, dar mai rău a făcut. S-au judecat câțiva ani, timp în care Pițurcă nici n-a mai dat pe la băiat. Totul s-a schimbat când au stat față-n față, tată și fiul, la INML, iar băiatul i-a distrus sufletul atunci când l-a întrebat pe antrenor dacă nu-l mai cunoaște. Pițurcă a anunțat-o pe Vica să renunțe la pensie, iar el s-a angajat să se ocupe de fiul său cel mic.

„Copilul stă la el. Eu prefer să aibă copilul relație bună cu tatăl decât să aibă mai mulți bani. Mi-am dorit foarte mult să cresc copilul așa cum trebuie 7 ani. Sunt foarte fericită că Edan a ales să locuiască la tatăl lui.

M-am bucurat că a ales să locuiască într-un mediu unde sunt mai mulți bărbați, pentru că la mine acasă erau numai femei. Copilul e pe numele tatălui, Piți îl iubește mult pe Edan, copilul duce o viață frumoasă. Victor Pițurcă e un bărbat cu coloană vertebrală”, a mai povestit lituanianca.

Comentarii: