LIFESTYLE

Cum se numește intervenția pe care și-a făcut Vica Blochina! Cea mai cunoscută amantă din România a mărturisit că intrase în depresie, nu mai reușea să slăbească

Cum se numește intervenția pe care și-a făcut Vica Blochina! Cea mai cunoscută amantă din România a mărturisit că intrase în depresie, nu mai reușea să slăbească.

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a recunoscut că s-a confruntat cu multe probleme în ultima perioadă. Vorba ceea, afară-i vospsit gardul, dar înăutru-i leopardul. Adică dincolo de imaginea perfectă de pe rețelele sociale, unde e tot timpul fericită. Vica Blochina s-a confruntat cu o adevărată dramă.

CITEȘTE ȘI: Progesteronul SCĂZUT la femei. Cauze și riscuri

Vica Blochina a aplecat la plicatura gastrică

Și nu este deloc speculație sau zvon. Chiar Vica Blochina a recunoscut, într-un filmuleț pus pe story la Instagram.  Nu i-a fost ușor să treacă peste faptul că fiul ei s-a mutat la Victor Pițurcă. Și deși credea că a gonit depresia, la un moment, a revenit mai puternic, cu tot ”pachetul”. Vedeta TV s-a confruntat și cu problema kilogramelor în plus, așa că a apelat la o intervenție chirurgicală.

”Am vrut să fac gastric sleeve, dar nu aveam kilogramele respective. Asta pe care am făcut-o e pentru supraponderali, nu pentru obezi. O să vorbim despre asta, pentru că sunt sigură că multe femei au trecut prin ce trec eu. Depresie, nu ești mulțumit cu tine cum arăți,  am fost și la Survivor unde am dat 7 și am pus 13 înapoi, am simțit că trebuie să fac acest pas și sunt cel mai fericit om din lume.”, le-a povestit Vica Blochina urmăritorilor ei.

„Sunt fericită că mă simt bine, că am primit atât de multe mesaje de la voi, incredibil. M-am simțit efectiv super iubită, n-am reușit să răspund tuturor, dar voi răspunde. Astăzi trebuie să beau 500 de mililitri de lichide după prima intervenție, deoarece eu am făcut intervenția de plicatura gastrică”, le-a transmis Vica imediat după operație.

Comentarii: