LIFESTYLE

Doliu imens pe planetă, toată lumea o plânge pe Tina Turner! Legendara cântăreață care a bucurat milioane de oameni a trăit o viață marcată de drame și abuzuri

Doliu imens pe planetă, toată lumea o plânge pe Tina Turner! Legendara cântăreață care a bucurat milioane de oameni a trăit o viață marcată de drame și abuzuri.

Artista cu cele mai frumoase picioare, cum i s-a spus Tinei Turner, s-a stins din viață în Elveția. Reprezentantul ei a făcut următorul anunț: „Tina Turner „Regina Rock’n Roll” a murit în mod pașnic, astăzi, la vârsta de 83 de ani, după o lungă boală în casa ei din Küsnacht, lângă Zurich, Elveția”.

Tina Turner fusese diagnosticată cu insuficiență renală și cancer de intestine. Dar supraviețuise operației și părea să se fi vindecat. Problemele au reapărut însă și în ultima vreme suferise mult.

”Cu mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a Tinei Turner. Cu muzica ei și pasiunea ei nemărginită pentru viață, a fermecat milioane de fani din întreaga lume și a inspirat vedetele de mâine. Astăzi ne luăm rămas bun de la o prietenă dragă care ne lasă cea mai mare operă a ei: muzica ei. Toată compasiunea noastră sinceră se îndreaptă către familia ei. Tina, o sa ne lipsești enorm.”, a fost mesajul postat și pe pagina de Instagram a cântăreței.

CITEȘTE ȘI: ”Primă de instalare” de 60.000 euro! Ce LOCALITATE oferă familiilor care vor să se mute această sumă

Tina Turner și-a văzut copiii murind

Cele mai cumplite dureri ale Tinei Turner au fost totuși altele: legendara cântăreață a fost măcinată de suferințe inimaginabile. Cum sunt acelea prin care trece o mamă când își îngroapă copiii.

În luna decembrie a anului trecut, fiul ei, Ronnie, s-a stins din viață la vârsta de 62 de ani, distrus de cancer. Asta după ce în anul 2018, trecuse printr-o altă tragedie. Craig, fiul cel mare al artistei, s-a sinucis.

Erau copiii Tinei Turner cu primul soț, Ike, cu care se căsătorise la vârsta de 22 de ani, în orașul mexican Tijuana. Au fost 16 ani de căsnicie, trăiți în teroare de cântăreața iubită de milioane de oameni pe această planetă. A îndurat violențe și abuzuri din partea lui Ike , de la bastoane până la o oală cu cafea clocotită.

Din 2013, Tina Turner era căsătorită cu Erwin Bach, cu care nu avea copii, și cu care se mutase în Elveția.

Citeste mai mult
Comentarii: