LIFESTYLE

Șoc teribil în show-bizz! Oana Lis, diagnosticată cu cancer, ce se întâmplă cu Viorel

Blamată de multă lume pentru că a cerut ajutorul pe soțul ei, ajuns acum în scaun cu rotile, Oana Lis le-a arătat tuturor că nu s-a plâns decât în interesul fostului primar general al Capitalei, nicidecum pentru ea. Ultima dezvăluire confirmă asta.

Oana Lis a făcut o mărturisire-șoc, în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV. În urmă cu aproape o lună a fost diagnosticată cu o formă de cancer de piele și a suferit deja o intervenție.

„Doar persoanele apropiate au știut. Acum o lună am fost diagnosticată cu un carcinom, care e o formă de cancer de piele. Practic nu aveam niciun simptom. Am zis să îmi fac si eu analizele și am luat-o așa de la ginecolog, dermatolog. Știind că atunci când treci printr-o perioadă mai grea corpul reacționează, am zis să-mi fac și eu analizele”, i-a povestit Oana Lis lui Măruță.

CITEȘTE ȘI: 12 etape care preced sindromul burnout. Vezi în ce stadiu te afli

„Aveam o pată de doi ani. Am mai fost la control cu ea și am văzut că s-a mărit, deși m-am dat cu creme. Ea nu a dipărut, dar într-un fel mă și obișnuisem cu ea, eu fiind cu pielea albă, cu pistrui. Mi s-a părut ceva ciudat și am mers la spital și mi s-a spus că este carcinom și că este periculos.

Este un carcinom malign. Am vorbit doar cu câteva persoane. Atunci când am o problemă mă concentrez foarte mult pe soluții.”, a mai spus soția fostului edil al Capitalei.

Comentarii: