LIFESTYLE

A văzut moartea cu ochii! Elena Cârstea, după un AVC și penumonie, e categorică: `Dacă eram în România, nu mai eram. Ajunsesem să nu mai pot merge`

Elena Cârstea, una dintre cele mai apreciate voci ale muzicii ușoare românești, care trăiește de aproape două decenii în America, a trecut, fără să exagereze cineva, pe lângă moarte în urmă cu mai bine de o lună.

Soțul ei, Glenn, o ajută să se recupereze după AVC-ul despre care nici n-a știut că l-a făcut decât atunci când a fost internată de urgență din cauza pneumoniei severe. „Mă simt foarte bine, având în vedere prin ce am trecut. Fac tratament, iau tot felul de medicamente, zilnic, până îmi voi reveni complet.

La pat nu am stat deloc. Din contră, e recomandat să fac multă mișcare, doar că obosesc foarte repede. Ieri am făcut testul de mers, ca să măsoare nivelul de oxigen, cât respir, în timp ce fac efort.

Mănânc foarte ușor, mai mult salate…Trebuie să fac mișcare. De fumat nu mă mai pot apropia, am deja patru luni de când m-am lăsat. Chiar a fost grav, nu mai puteam respira”, a povestit Elena Cârstea pentru Cancan.

CITEȘTE ȘI: Boala care a răpus-o pe Stela Popescu afectează milioane de români: Simptomele apar foarte târziu

„Am fost foarte bine îngrijită aici, dacă eram în România, acum nu mai existam. Am răcit, aici vremea e umedă. Am făcut mai multe pneumonii…Iar ultima oară, a fost grav, am stat mai bine de două săptămâni la Urgențe. AVC -ul l-am făcut înainte, nu am știut că l-am avut, am aflat după. Doar că ajunsesem să nu mai pot merge.

Acum mă deplasez cu un baston plin de swarovski. L-am comandat special, să rămânem în trend. Acesta e negru, îmi voi lua și unul alb să mă asortez…Toată luna aprilie voi face teste. Merg la piscină zilnic, fac terapie ca să îmi revin”, a mai spus Elena Cârstea.

 

Comentarii: