LIFESTYLE

Oana Lis, acuzată că e tot din interes cu fostul edil și acum la greu: `Mi-a scris un tip pe Facebook că mă folosesc acum de Vio`!

doctorulzilei.ro

În urmă cu câteva săptămâni, Oana Lis era la limita disperării. Și a recurs atunci la un apel disperat pe rețelele de socializare, pentru a-și ajuta soțul. Viorel, fostul primar general al Capitalei, nu se mai poate deplasa decât în scaun cu rotile, starea de sănătate se deteriorează în ultima vreme, iar lor nu le mai ajung banii de tratamente și pentru traiul zilnic.

Evident că unii au sărit în ajutor, au făcut chiar gesturi memorabile în sensul în care Oana dusese la amanet verighetele, iar o străină s-a oferit să plătească răscumpărarea. Alții bineînțeles că au făcut ceea ce știu ei să facă. Să critice și să arunce cu acuzații. Cum că, de exemplu, Oana tot din interes are grijă de Viorel în situația actuală.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

”Azi am de umblat pe la vreo 3 medici, la 3 cabinete în zone diferite ale orașului. Pentru a-i lua rețetele lui Viorel și trimiteri, etc. Apoi, să-i dau comandă la o pereche de ochelari. Apoi, la farmacie să-i iau rețetele. Asta e ziua mea de azi, ca să știe și cei care mă comentează aiurea.

Cea mai aberanta, răutăcioasa și șocantă vorbă pe care am citit-o eu de curând despre mine pe care mi-a scris-o un tip pe Facebook-ul meu…e că eu „mă folosesc acum de Vio.”

E ușor să judeci și să arunci cu pietre….e greu însă să înțelegi și să te implici activ. Iar cei ce dau doar din gură nu prea știu să dea din altceva”, a scris Oana Lis pe Facebook.

 

 

 

Comentarii: