HOROSCOP

HOROSCOP 6 Octombrie 2022

Berbec Sunteți foarte inspirat în această perioadă și aveți câteva idei foarte strălucite care atrag atenția șefului dvs. În ceea ce privește relația de cuplu, astrologii vă recomandă să nu uitați să fiți romantic din când în când. Aveți o problemă interioară de ceva timp care nu vă dă pace. Vorbiți cu o persoană mai în vârstă, iar asta vă schimbă starea și vă face să vă simțiți mult mai bine.

Taur
Aveți o întâlnire importantă care necesită destul de multă pregătire psihică. Nu uitați să țineți cont de sfaturile partenerului sau ale prietenilor. Sunteți invitat la o petrecere organizată de către colegii dvs. de muncă.

Gemeni
Deși ați avut o perioadă foarte bună din punct de vedere material, a venit momentul să vă economisiți mai mult, pentru că vă gândiți să vă cumpărați o casă. Discuțiile cu partenerul de viață vă schimbă radical ideea despre o anumită problemă. Vă îndepliniți o dorință pe care o aveți de ceva timp, să mergeți la casa din copilărie. Vă umple de fericire și energie pozitivă.

Rac
A fost un interval plin de dezamăgiri, atât de la prieteni, cât și de la colegii de la serviciu, dar asta se termină. Sunteți într-o perioadă în care vă simțiți formidabil, iar astfel vă puteți arăta adevăratele dvs. valori la locul de muncă. Îi dați o întâlnire persoanei iubite și vă gândiți serios să faceți pasul cel mare.

CITEȘTE ȘI: Care sunt zodiile care trec UȘOR peste o despărţire

Leu
Sunteți dispus să negociați foarte mult și aveți și norocul să și câștigați de pe urma acestor discuții. Aveți toată susținerea din partea familiei, iar asta vă motivează foarte mult. Va trebui să plecați într-o scurtă călătorie pentru a vedea o rudă mai în vârstă. Aveți o întâlnire destul de importantă, iar persoanele nu vă iau în serios din cauza entuziasmului.

Fecioară
Reușiți să vă rezolvați o veche problemă financiară cu ajutorul unor economii. Astrologii vă recomandă să vă dedicați mai mult timp familiei și să nu vă încălcați promisiunile. Vă simțiți apreciat de către persoana iubită și îi faceți o surpriză. Plecați într-o mică excursie alături de partenerul de viață. E bine petreceți cât mai multe zile de acest gen alături de familie.

Balanță
Contribuiți la un proiect care va avea un mare succes după terminarea acestuia. Balanțele au depus foarte mult efort în ultima vreme, iar asta se vede la salariul primit de la locul de muncă. Fiți mai atenți la relația cu copiii, ieșiți la un loc de joacă și bucurați-vă de prezența celor mici. Vor veni niște musafiri pe care nu îi așteptați, dar vă bucurați de prezența lor.

Scorpion
Anumiți prieteni vă invită să mergeți într-o drumeție cu ei. E bine să nu refuzați, aveți nevoie de așa ceva. Încercați să nu vă gândiți prea tare la cheltuieli. Stați la povești cu câțiva prieteni pe care nu i-ați mai văzut de ceva timp. Uitați de oboseală și vă simțiți extraordinar de bine că ați luat o pauză de la tot. Este o perioadă destul de stresantă, iar această întâlnire vă ajută foarte mult.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care NU sunt făcute pentru căsătorie

Săgetător
Sunteți lăudat pentru ideile pe care le-ați tot propus. Aveți grijă cum și cui le spuneți, pentru că veți putea avea de pierdut. Relațiile cu familie și prietenii sunt destul de armonioase în ultima perioadă. Vă apucați de un sport nou, deși nu aveați asta programat. Vă place să fiți din ce în ce mai spontani, iar asta vă umple de fericire.

Capricorn
Vă duceți la bun sfârșit planul pe care îl tot făceați cu persoana iubită. Relația cu persoana iubită este din în ce mai bună și vă gândiți să faceți pasul cel mare. Pentru Capricornii singuratici nu este perioada foarte bună pentru a întâlni pe cineva. Niște prieteni vă roagă să le fiți nași la cununia religioasă. Astrologii vă recomandă să acceptați cu drag acest lucru.

Vărsător
Sunteți apreciat de către familie și prieteni față de rapiditatea de care dați dovadă. Nu neglijați relația cu partenerul de viață. Un prieten vă scoate la o cafea să mai schimbați puțin vibe-ul. Vă simțiți destul de bine în compania acestuia. Pe planul profesional o duceți destul de bine însă încă mai aveți câteva proiecte de terminat.

Pești
Sunteți dispus să faceți promisiuni multor persoane și să nu le respectați, ceea ce vă face să aveți discuții destul de aprinse cu familia și prietenii. E bine să vă luați o pauză și să vă puneți totul în ordine, apoi să vă discutați cu calm. Mergeți la o petrecere și cunoașteți o persoană cu care doriți să colaborați. Vă simțiți foarte bine în compania acestor oameni și vă distrați de minune.

 

 

 

 

Comentarii: