SANATATE

Acest simptom nocturn indică faptul că ficatul tău este afectat de alcool

insomnie parkinson

Acest simptom nocturn indică faptul că ficatul tău este afectat de alcool. Un simptom care apare pe timp de noapte poate dezvălui prezența unei boli hepatice cauzate de consumul de alcool.

Boala hepatică indusă de consumul de alcool tinde adesea să nu prezinte simptome în stadiile incipiente. Uneori, această afecțiune provoacă de obicei semne revelatoare doar după o afectare severă a ficatului.

CITEȘTE ȘI: Remediul natural pentru curățarea ficatului de toxine: Ai nevoie doar de o mână de aceste fructe

Acest simptom nocturn trădează probleme hepatice

Oricine poate avea probleme cu somnul, dar problemele persistente pot fi un indicator al unei probleme grave de sănătate.

„Problemele de somn sau insomnia reprezintă unul dintre primele simptome ale bolii hepatice legate de alcool. Deși stadiile incipiente ale cirozei nu provoacă, de obicei, multe simptome, insomnia se poate manifesta totuși ca un simptom al afecțiunilor hepatice”, spune doctorul hepatolog Alla Yuzhnova.

CITEȘTE ȘI: Cu ce să NU mănânci ciupercile niciodată: Îți afectează ficatul și digestia

„Insomnia poate apărea și în cazul acumulării de toxine în creier. Pe măsură ce ficatul devine mai grav afectat, pot apărea simptome aparent mai severe”, spune expertul, potrivit actualno.com.

Comentarii: