LIFESTYLE

Și-a vândut vila ca să-și trateze boala! Secretul teribil al actorului Radu Pietreanu

Cred că puțini sunt aceia care nu și-au luat măcar o dată porția de umor de la ”Vacanța Mare”, în vremurile de glorie ale trupei. Și chiar și acum, deși fiecare dintre componenți a luat-o pe drumul lui, oamenii mai sunt curioșii ce s-a ales de actorii preferați. Actorul Radu Pietreanu, care făcea furori în rolul lui Costel și care a distrat milioane de români cu poantele lui, a cam dispărut din peisaj. Nu a mai cântat, nu a mai jucat, iar publicul s-a întrebat ce s-a întâmplat cu el.

Ei bine, s-a aflat secretul bine păzit al actorului. Radu Pietreanu a înfruntat o boală grea și a suferit o intervenție chirurgicală pentru care sacrificat multe, scrie Libertatea. Din cauza problemelor de sănătate, artistul a ajuns pe masa de operație anul trecut, la o clinică dinTurcia. Pentru că a avut de acoperit costuri mari, Pietreanu și-ar fi vândut vila de lângă Pădurea Băneasa, în care a locuit în ultimii 15 ani, și s-ar fi retras la munte, la Azuga.

Pe lângă banii mulți pe care i-a cheltuit ca să urmeze tratamentul pe care i l-au prescris medicii din Turcia, fostul component al trupei ”Vacanța Mare” a mai făcut și alte sacrificii. A trebuit să o lase mai ușor cu viața de ”rocker și să se ocupe mai mult de sănătate, acum că a ajuns la 57 de ani. În ultima vreme, ”Costel” a slăbit extrem de mult, e atent la alimentație și face mult sport.

Citește și: BOALA care l-a răpus pe Regele Mihai. Cum se manifestă și cât de dureroasă este

”Profu de umor”

Radu Pietreanu nu are de gând să renunțe definitiv la activitatea artistică și are în plan o revenire în martie, când va avea primul spectacol la Timișoara.

Chiar dacă lumea îl va confunda toată viața, probabil, cu personajul ”Costel” de la ”Vacanța Mare”, actorul preferă să i se spună acum ”Profu de umor”. Face stand-up comedy, dar cântă și la chitară. Are în plan spectacole prin țară și chiar și prin Europa, susțin apropiații îndrăgitului comediant.

 

 

Comentarii: