HOROSCOP

HOROSCOP 1 aprilie 2020

Foto: Pinterest.com

Berbec Ai greşit, nu-i nimic, toată lumea greşeşte, dar poţi învăţa ceva util din asta ca să nu se repete greşeala şi altădată. Ia imediat măsuri, recunoaşte-ţi contribuţia şi repară de urgenţă. O greşeală recunoscută este pe jumătate iertată, ba chiar ai putea primi din jur atât de multe sfaturi încât ceea ce părea a fi o gafă colosală se va dovedi a fi cea mai grozavă provocare pentru a demonstra cât de capabil eşti să treci de fapt peste astfel de hopuri. Totul se reaşează pe făgaşul normal, dar primul lucru pe care trebuie e un mic proces de conştiinţă ca să priveşti cu luciditate situaţia. Fă-ţi mea culpa cu inima deschisă, deci nu da praful sub preş!

Taur
Unii ar putea să se distreze pe seama viselor tale, dar ei nu ştiu pe ce te bazezi şi e normal să te ironizeze. Continuă să visezi, dar asigură-te mai întâi că nu sunt simple iluzii, că nu sunt himere imposibile după care alergi la nesfârşit, deci revizuieşte-ţi din când în când orizonturile. Mai bine îţi alegi ţinte mai accesibile, mai mici, şi apoi treci la următoarea, şi apoi la următoarea, pentru că, din aproape în aproape, vei ajunge mult mai uşor la marele scop, decât dacă te-ai concentra asupra unuia singur, mult prea înalt pentru resursele tale actuale.

Gemeni
Ai toate motivele să fii mândru de tine, pentru că ai luptat pentru a scoate la iveală adevărul într-o situaţie din care cineva avea numai de suferit. Joci rol de judecător în favoarea ta sau a altuia şi, pentru că totul revine la normal, eşti încântat de puterea ta de convingere. Ar fi trebuit să te faci avocat, pentru că ai un talent cu totul aparte de a găsi dovezi care demonstrează adevărata faţă a lucrurilor.

Rac
Dacă proiectul la care munceşti evoluează mai lent decât te-ai fi aşteptat, nu te enerva şi nici nu-ţi pierde răbdarea, pentru că nu toate lucrurile merg ca pe roate, probabil chiar şi din acest ritm încetinit tu ai ceva de învăţat, poate e de fapt cel mai eficient ritm în care pot evolua lucrurile, pentru că, dacă te-ai grăbi, ai face o mulţime de gafe. E chiar e în beneficiul tău să nu te grăbească nimeni de la spate, pentru că rezultatele finale vor fi mult mai bune când ai timp suficient la dispoziţie. Posibil ca şeful să vină cu atât de multe pretenţii şi instrucţiuni, încât din cauza lor ţi se pare că baţi pasul pe loc, dar e mai bine să-l asculţi!

Citește și: Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Leu
Prea te laşi influenţat de atmosfera sumbră din jurul tău, dacă ai nimerit printre oameni singuri, bolnavi, cu probleme. Dar nu: tu nu te alături suferinţei lor, nu aceasta e atitudinea potrivită pentru tine! Tocmai de aceea ai apărut tu în calea lor, pentru a le oferi căldură, încredere, susţinere, pentru a le ridica moralul şi ai să vezi ce uşor îi scoţi şi pe ei din depresie. Fii alături de ei, deschide-ţi inima, braţele şi urechea către ei, pentru că aşa vor vedea că nu sunt singuri în lupta cu problemele. Un simplu zâmbet la final sau chiar un suspin adânc după discuţia cu tine vor fi un semn că ţi-ai atins scopul: acela de a-i ajuta să se elibereze de povara pe care o au pe suflet.

Fecioară
Dacă nu ai prea mulţi companioni în drumul tău către scopul cel mai mare, nu te teme şi nici nu bate în retragere. E semn că poţi ajunge acolo unde ţi-ai propus şi de unul singur şi cu atât mai mare va fi satisfacţia ta finală dacă ai reuşit singur! Mergi mai departe, chiar dacă te simţi izolat, dat la o parte, ocolit de alţii. Asta pentru că eşti diferit de ei şi nimeni nu-ţi înţelege deocamdată alegerile. Întotdeauna există un pionier în toate, un deschizător de drumuri, drumuri pe care vor merge şi alţii cândva, dar acum, la început, când se aşteaptă mai întâi dovezi că sensul duce undeva. De obicei primul explorator merge singur, deci ai răbdare: vor prinde încredere şi vor veni după tine, dar acum, la prima intrare în hăţişul pădurii, înaintarea e dificilă.

Balanță
E nevoie de o abordare calmă, tihnită, lentă a acestei probleme, deci nu pretinde rezultate imediate. Aminteşte-ţi de cheia tuturor lucrurilor – răbdare – şi ai să vezi că bine se aşează toate! Eşti în miezul unei acţiuni, a început de ceva vreme şi încă mai durează ceva vreme, dar important acum nu e nivelul pe care te afli şi cât mai ai până la capăt, ci faptul că totul evoluează conform planurilor. Continuă să investeşti resursele tale pozitive în acest proiect, conştient că nu se clădeşte repede, că eşti încă pe drum, dar important e că eşti pe calea cea bună!

Scorpion
Azi ai putea vorbi cu o persoană sau ai putea citi o carte de unde primeşti, pe cine ştie ce căi, un mesaj care te va pune pe gânduri. Stând şi analizând rostul acestor informaţii, aprofundând prin şi mai mult studiu cele tocmai aflate, vei descoperi că pot deschide o cale nouă de ascensiune pentru tine, ducându-te, pas cu pas, mai aproape de misiunea ta pe lume. Nu privi superficial ceea ce îţi apare azi în cale, fie că sunt oameni, simboluri, cuvinte sau idei, ci stai şi chibzuieşte ce vor ele să-ţi spună! Pune mâna pe o carte: vei găsi acolo un paragraf care dă răspunsul întrebării tale actuale!

Citește și: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Săgetător
Lasă încrâncenările, grijile, problemele, scoate aceste cuvinte din vocabular, şi lasă-te condus de joc, aşa cum făceai când erai mic. Indiferent de vârsta pe care o ai, vei vedea că există încă în adâncul sufletului tău un copil care cere atenţie, care vrea să iasă afară să se joace, ca atare dezbracă haina omului matur, sobru şi responsabil şi eliberează acel copil. Dă-i voie să se joace, să râdă şi să fie liber! Prezenţa familiei alături va stimula cumva acest joc, şi te simţi ocrotit, răsfăţat, îmbrăţişat, aşa ca odinioară. Aceeaşi energie minunată o reverşi şi tu, la rându-ţi, asupra celor mici!

Capricorn
Dacă nu primeşti nici un fel de încurajare de la cei din jur, înseamnă că nu te afli în mediul adecvat pentru scopurile tale. Caută alt grup de colaboratori, ieşi din spaţiul sumbru în care ai nimerit, pentru că te-ar putea influenţa negativ. Tu eşti plin de energie, de poftă de mişcare şi de acţiune, or acest anturaj ostil, împovărat de griji şi probleme, s-ar putea să te tragă şi pe tine înapoi. Ai putea deveni motorul de energie de care au nevoie astfel de oameni – trişti, pesimişti, lipsiţi de direcţie – deci erijează-te în liderul lor şi condu-i spre ceva care să-i scoată din această stare nefastă.

Vărsător
Mare grijă până unde întinzi coarda în cazul unui conflict mai agresiv, pentru că poate denatura în ceva mult mai urât. O vorbă necontrolată, un gest impulsiv, o decizie pripită pot da peste cap planuri care ajunseseră departe, tocmai de aceea trebuie să gestionezi cu prudenţă orice factor de risc cu care te confrunţi azi. Eşti pe cale să strici o prietenie de o viaţă, să ieşi dintr-o relaţie care evoluase bine o perioadă sau să abandonezi un proiect pentru că nu te mai înţelegi cu tovarăşii tăi de echipă. Dacă altceva nu se mai poate face decât să renunţi, probabil acel lucru nu era pentru tine!

Pești
Eşti un pic reticent la nou, deşi nu eşti din fire aşa, dar de data aceasta ai mari rezerve dacă această viziune nouă ţi se potriveşte. Înainte de a face vreun pas, ori pentru a o accepta, ori pentru a o respinge, mai aşteaptă puţin să vezi dacă apar ceva informaţii suplimentare prin care să te lămureşti mai bine ce aduce noua atitudine de viaţă. Poate nu o vrei doar din comoditate, din obişnuinţă, pentru că nu ai forţa de a renunţa la ceea ce ai deja, dar poate e şi mult prea grea pentru puterile tale actuale. Nu o respinge, mai meditează asupra ei, pentru că într-o zi îi vei vedea efectele. uneori, schimbarea nu vine lin, ci ca un tăvălug!

sursa: acvaria.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: