LIFESTYLE

Despărțire-bombă? Mihaela Rădulescu nu se mai afișează cu Felix!

S-au cuoscut la un interviu, ea, vedetă tv, el, star internațional. Și s-au îndrăgostit. Timp de 5 ani, unde a fost Felix Baumgartner, a fost și Mihaela Rădulescu. Mereu cu zâmbetul pe buze. Nu au vorbit niciodată în public despre căsătorie, doar că având în vedere că amândoi sunt persoane mature, ajunse la 50 de ani, toată lumea a văzut asta ca pe ceva normal.

Cârcotașii au început însă deja să vorbească despre faptul că lanțul de iubire s-ar fi rupt. De ce? Pentru că de când a început pandemia, cei doi nu au mai postat nicio fotografie împreună pe reţelele de socializare.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Răduleasca a dispărut din showbizz

Ba mai mult, Mihaela Rădulescu s-a retras din showbiz de ceva vreme, dar şi din mediul online, acolo unde are o grămadă de fani. Ar fi motivat prin faptul că ar vrea să-şi limpezească gândurile, să-şi ia o pauză şi să se relaxeze mai mult.

Asta în contextul în care în izolare, majoritatea vedetelor au postat poze romantice cu sufletul lor pereche. Dar iată că la Mihaela și la Felix Baumgartner, celebrul parașutist care a făcut un salt din stratosferă, nu a fost așa. Cei doi nu au mai umplut Internetul ca până acum cu poze în tandreţuri. Nici măcar cu poze împreună, semn că relația fierbinte s-a cam… răcit.

 

 

 

Comentarii: