LIFESTYLE

Andreea Bălan a vrut să se împace cu George Burcea! Dar divorțul merge mai departe, ce s-a întâmplat, de fapt

sursa: viva.ro

Nimeni nu ar fi crezut despre Andreea Bălan că după toate certurile în public, jigniri și scandaluri care au culminat cu apeluri către poliție, cântăreața l-ar mai vrea înapoi pe George Burcea. Doar că adevărul este că artista a sperat până în ultima clipă că îl va îndupleca pe bărbatul cu care are două fete să revină acasă și să formeze o familie.

Și nu e zvon, pentru că recunoaște chiar, într-un interviu pentru Viva, că înainte să bage divorț, i-a propus lui Burcea împăcarea, de dragul fetelor. Și, mai ales, trecând peste faptul că actorul are ceva probleme cu legea, după ce a fost prins drogat la volan. Însă actorul n-a vrut același lucru, așa că divorțul merge mai departe.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Pactul făcut de cei doi soți, de dragul copiilor

Andreea încearcă să depășească despărțirea și refuzul lui Burcea de a se întoarce la ea și la fete. Însă îi este greu, când știe că, din cauza complicațiilor la ultima naștere, nu mai poate să aibă copii, în cazul în care își reface viața. În timp ce fostul își poate întemeia o nouă familie, fără probleme. Totuși, de dragul celor două copile, au căzut la un acord: măcar câțiva ani să nu se afișeze în fața fiicelor lor cu alți parteneri.

La divorț, Andreea recunoaște că a cerut custodia exclusivă ale celor două fetițe. Dar e gata să să renunțe la această pretenție, cu o condiție: George Burcea să fie un tată prezent și activ în viața fetelor și să o ajute.

 

 

 

 

Comentarii: