LIFESTYLE

Nu e glumă! Oana și Viorel Lis vor fi părinți, anunțul făcut de soția fostului primar general al Capitalei

Despre Oana și Viorel Lis știe toată lumea că sunt un cuplu pus pe farse, glume de tot felul și ironii. Însă de data aceasta, situația este cât se poate de serioasă. Oana a decis împreună cu soțul ei să devină părinți. Dar cum Viorel are deja 76 de ani, nici măcar medicina modernă nu i-a putut ajuta, așa că singura variantă a fost adopția.

Și cum cu așa ceva nu se joacă nimeni, se pare că Oana și fostul primar general al Capitalei au vorbit serios. Și au făcut chiar pași importanți cu dosarul pentru adopție, doar că Planeta a fost lovită de pandemia de coronavirus. Iar Viorel Lis, aflat în grupa de risc major, n-a prea avut dreptul să iasă oricând a vrut și, ca atare, lucrurile stagnează în acest moment.

“Eu mai aveam de depus un singur act și, din păcate, pentru că actual ăsta trebuie să îl iau și eu și Viorel, cum nu am putut ieși cu el din casă, se amână cu dosarul de adopție.”, a povestit Oana la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: Avertisment către părinţi: La ce vârstă pot avea copiii smartphone şi conturi pe Facebook, Twitter sau Instagram

Lis a ales și camera copilului!

Dar toate aceste piedici nu o fac pe mult mai tânăra soție a septuagenarului fost politician să facă pasul înapoi. ”Dar eu nu renunț. Nu mai e un vis este deja un plan. Nu renunț, pentru că sunt convinsă că undeva este deja un copil pentru care eu o să fiu mămica lui”, a mărturisit Oana, tot la Antena Stars.

“M-a impresionat și Viorel, pentru că eu mă gândeam să ne mutăm noi în sufragerie și să lăsăm copilul în dormitor. Dar Viorel a spus că îi va ceda copilului camera lui, unde-și ține el biletele și-și petrece timpul”, a mai dezvăluit soția celui care a fost primar general al Capitalei în două mandate.

 

 

 

 

 

Comentarii: