LIFESTYLE

Oana Zăvoranu își continuă războaiele cu influencerele! Pe cine a mai luat la țintă

Ziua, săptămâna și vedeta. Nu este una care să-i scape Oanei Zăvoranu. Querida nu lasă una netrecută prin malaxorul ei și, de obicei, nu are nimic de spus, de bine.

Le-a tăvălit pe rând pe Adelina Pestrițu pe care o acuză că a mințit apropos de Covid 19, pe Cristina Ich că și-a luat viteză și i-a dat Piți junior ”grade”, și pe Oana Roman, cu care de altfel a ajuns și să se amenințe cu tribunal și judecată, mai ales după ce Zăvoranca s-a luat și de fiica acesteia.

Iată că a venit rândul unei alte vedete de Instagram să ajungă în raza vizuală a Zăvorancei.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Murdărită de ingliș și frenci…”

Ghinionista este nimeni alta decât Alina Ceușan, una dintre cele mai vizionate vedete din online, care a fost aspru criticată tot pe rețelele de socializare.

„Ea este bulshit, adică murdărită de ingliș și frenci, care trăiește într-o altă stratosferă decât noi ăștia, muritorii de rând. Trebuie să fie răceală mare acolo sus ca să nu realizezi că vorbești ca dilita în limbi străine într-o țară în care nici p***a nu se așteaptă să vii tu nebun din păpușoi și să zici ceva în ingliș. Ești complet penibilă și cam tâmpă.

Și ca femeie să faci reclamă la un vin…dar toate ați fost așa urâte cu craci, de fapt? Mulțumesc lui Dumnezeu că nu am avut nevoie de operații decât că am vrut eu țâțe, atât” a spus Oana Zăvoranu, pe Instagramul său.

 

 

 

 

Comentarii: