HOROSCOP

HOROSCOP 29 noiembrie 2020

Foto: Pinterest.com

Berbec Oamenii pe care îi atragi azi alături de tine nu sunt compania cea mai potrivită pentru ce ţi-ai propus. Sunt pesimişti, negativişti, neputincioşi, îl iau pe nu în braţe şi se plâng întruna, încât asocierea cu ei mai degrabă te ţine pe loc, decât să te ajute. Mult mai bine te-ai descurca fără ajutorul lor, pentru că ai să vezi că, în loc să pună umărul la planul comun, îţi iei pe umeri şi sarcinile lor, pentru că vezi că nu ştiu ce să facă sau nu au curaj să acţioneze. Decât cu asemenea ajutoare care te ţin blocat pe loc, mai bine singur. Cu ei sau fără ei, tot atât durează, dar măcar ajungi acolo unde vrei prin forţe proprii şi în stilul tău, fără să munceşti pentru alţii!

Taur
La mintea logică şi organizată cu care eşti înzestrat, azi se mai adaugă un mare atu: o creativitate bogată! Dacă le vei corobora într-un sens comun, ai putea avea parte de succese deosebite, pentru că mintea şi imaginaţia pot scoate la iveală adevărate capodopere. Evident, nu trebuie să fie planuri măreţe şi megalomanice, ci chiar şi cele mai banale aspecte ale vieţii de zi cu zi pot beneficia de aceste resurse minunate pentru a găsi soluţii creative şi inteligente deopotrivă.

Gemeni
Ceva din interiorul tău îţi spune să nu duci mai departe un plan care a început să scârţâie. E semn că trebuie să faci unele modificări la ceea ce făceai, că sensul în care mergi nu duce nicăieri sau se va împotmoli când îţi va fi lumea mai dragă. Nu ceilalţi sunt cei care îţi oferă azi cele mai bune sfaturi, ci chiar intuiţia ta, mult mai limpede şi mai ascuţită, dar şi mult mai tranşantă. Ea îţi zice: opreşte-te, cei din jur îţi spun să mai încerci, să vezi încotro te îndrepţi, dar de data aceasta vocea interioară e mai sonoră şi are dreptate. Ascult-o doar pe ea!

Rac
Chiar dacă te afli într-un spaţiu în care planează unele motive de tristeţe, încearcă să nu pui la suflet ceea ce auzi. Doar aşa vei rămâne detaşat şi neafectat, pentru că ceilalţi abia aşteaptă o ureche proaspătă care să le asculte problemele şi un umăr de plâns, încât te vor monopoliza imediat. Fii amabil şi diplomat şi retrage-te delicat din acest mediu, pentru că tu nu ai nicio vină pentru ceea ce se întâmplă şi nu are rost să-ţi strici ziua, buna dispoziţia şi echilibrul doar pentru a le face lor pe plac. Chiar dacă ştii că ei au nevoie de cineva să-i asculte şi să-i susţină, azi meriţi să re ocupi mai mult de liniştea ta, fără influenţe din afară.

CITEȘTE ȘI: Care sunt zodiile care te MINT în faţă

Leu
Nu te mai uita la lumea din jurul tău, nu te mai raporta nici la problemele altora, nici la bolile sau ghinioanele semenilor tăi, pentru că toţi trec prin viaţă după propriul lor scenariu. Asta e viaţa, nu e la fel de bună pentru toată lumea, dar atenţie: nici la fel de rea pentru toată lumea! Da, poate ai acum prin preajmă unele persoane care trec prin cele mai sumbre probe ale vieţii lor, dar nu are rost să te priveşti pe tine prin prisma necazurilor acestora. La tine toate merg bine, eşti pe val, deci luptă să-ţi păstrezi tonusul ridicat şi gândirea pozitivă în ciuda anturajului copleşit de probleme.

Fecioară
Primeşti un stimulent mai mult decât binevenit într-un moment în care erai gata să abandonezi un plan care nu te mulţumea prea tare. Cineva este alături de tine şi îţi spune că se poate, că e un proiect cu sorţi de izbândă, iar susţinerea sa îţi face bine. Uneori ai nevoie de astfel de cuvinte de suport care să te îmbărbăteze pentru că slăbiciunile din tine devin mai puternice decât voinţa. Dar acum, iată, capeţi iar curaj şi energie şi mergi mai departe depăşind cu brio impasul ce te ţinuse pe loc.

Balanța
Starea ta psihică nu e tocmai bună, eşti influenţat de cineva trist din anturaj care te acaparează cu probleme sale. Pentru că te regăseşti, cumva, în frământările sale actuale, aluneci încet spre aceeaşi zonă emoţională negativă: depresie, teamă, nemulţumire, tristeţe. Dacă starea ta e direct legată de poveştile lacrimogene ale celui din faţa ta, prefă-te că nu le auzi sau măcar nu mai încerca să te pui mereu în pielea lui. Fiecare e cu norocul său, la urma urmei, deci luptă cu aceste stări care nu te caracterizează. Nu căuta nod în papură cu orice preţ, pentru că vei găsi!

Scorpion
Renunţă la starea de apatie care te copleşeşte şi care te face să te priveşti pe tine însuţi cu ochi critic, de parcă nimic nu-ţi place la tine. Învaţă să te iubeşti mai mult aşa cum eşti, să te aprobi mai mult, pentru că dacă tu nu ai o părere bună despre tine, cum ai vrea să o aibă alţii? Descoperă la tine acele lucruri bune şi frumoase, acele calităţi care merită pus în valoare, deci lasă la o parte atitudinea exagerat de critică. Dacă tot vezi că ceva nu e în regulă la propria persoană, în loc să stai şi să-ţi torni cenuşă în cap privindu-te în cea mai sumbră lumină, începe să remediezi de pe acum problema.

CITEȘTE ȘI: Zodiile masculine care fac dragoste ca în filmele pentru adulți / TOP

Săgetător
Relaţia de iubire înfiripată nu demult evoluează foarte bine, spre o zonă care deja îţi dă speranţe şi mai mari că veţi forma în curând un cuplu cu tot ce înseamnă el! Eşti fericit, ai încredere în cel de lângă tine, şi când mai auzi de la cei din jur şi cuvinte de laudă la adresa omului pe care-l iubeşti sau poveşti care îl pun într-o lumină excelentă, cum să nu visezi şi mai departe? Vă susţineţi bine unul pe altul, primeşti din partea sa garanţii că şi el simte şi visează la fel ca tine, deci merită să te implici întru totul!

Capricorn
Eşti mulţumit de cursul anumitor evenimente, chiar dacă încă nu se petrece nimic ieşit din comun, dar această normalitate e binevenită. Tratează orice hop, orice impas, orice obstacol care se mai iveşte în calea ta ca pe ceva absolut firesc în evoluţia ta spre succes, nu-i da mai multă importanţă decât merită. Cu calm, cu răbdare, cu înţelepciune, depăşeşti orice hop cu uşurinţă, ca atare nu te crampona de nimicuri, doar pentru că nu sunt aşa cum le doreai. Viaţa merge mai departe cu naturaleţe, şi la fel merită să faci şi tu: trăieşte totul bucuros, convins că, de aici, ai mai învăţat ceva util pentru viaţă!

Vărsător
Eşti în centrul atenţiei, înconjurat de prieteni şi colegi care au numai cuvinte de laudă la adresa ta. Ai reuşit să atingi un scop de care eşti mândru şi simţi nevoia să-ţi împărtăşeşti bucuria alături de cei care ţin cu adevărat la tine. Se adună multă lume în jurul tău la succes şi eşti măgulit de toată atenţia aceasta! Dacă apare şi motiv de petrecere, cu atât mai bine pentru tine, deoarece la asemenea succes se aude şi veste de distracţie. Poţi spune că toate îţi merg bine şi entuziasmul celor din jur te stimulează să ţinteşti şi mai departe!

Pești
Nu eşti în apele tale, dar nu pentru că ai avea tu vreo problemă concretă, ci pentru că eşti puternic influenţat de necazurile altei persoane. Pui suflet în problemele sale de parcă ar fi ale tale, pentru că trece prin momente dificile şi ai vrea să găseşti o soluţie pentru a i le rezolva. Singur va depăşi impasul, nu prelua pe umerii tăi griji care nu îţi aparţin. Ajunge doar suportul moral, ca să ştie că este cineva alături, dar nu insista să duci tu tot greul în locul său! El nu ar face la fel pentru tine.

sursa: acvaria.com

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: