LIFESTYLE

A scăpat de kilogramele în plus și a câștigat două curse!

Stațiunea Harghita Băi a fost locul unde și-au dat întâlnire cei mai iscusiți piloți de MotorSport din România. Aceștia au participat la Harghita Challenge, iar spectatorii veniți în număr mare și respectând condițiile de distanțare impuse de pandemie, au putut admira mașinile preparate ale sportivilor.

Cursa a ținut șapte ore, iar la final Octavian Ciovică a ieșit învingător. Asta după ce cu o săptămână înainte câștigase și Cupa Căile Grădiștei.

Pilotul s-a pregătit intens pentru această cursă. A făcut sacrificii alimentare și a pierdut multe kilograme, fapt care l-a ajutat enorm.

„Eu am slăbit mult, mașina a suferit modificări din punct de vedere al greutății, al aerodinamicii. Trebuie să fim în forță pentru a fi numărul unu așa cum ne dorim la finalul sezonului”, a mărturisit Octavian Ciovică.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Chiar dacă nu a mai participat de un an la nicio competiție după accidentul suferit la Raliul Transilvaniei, Alexandru Pițigoi a fost prezent la aceasta cursă, iar la final s-a clasat pe locul al treilea.

„Mă bucur că am reușit să ajung la prima cursă pe anul acesta. În plus, am vrut să îmi testez mașina, să văd dacă e totul în regula cu ea și dacă pot să obțin și un rezultat bun este extraordinar”, a spus Alexandru Pițigoi.

 

Comentarii: