LIFESTYLE

Brigitte, ”bântuită” de amintirile căsniciei cu Năstase! După ce tânjește actuala doamnă Pastramă

Căsnicia lui Brigitte cu Florin Pastramă nu e deloc una idilică. Și oricât ar poza în îndrăgostiți și amorezați în reality show-ul de la Antena Stars, tot mai scapă câte un oftat al vedetei după căsnicia cu Ilie Năstase.

“N-am mai făcut pască de 11 ani şi o să vă şi argumentez de ce. Pentru că în căsnicia mea cu Ilie Năstase, timp de nouă ani de zile, am comandat de la cel mai scump şi cel mai de fiţe laborator prăjituri, cozonac, pască.

Nu mă lăsa să fac. Dar acum am zis că dacă tot mi-am cumpărat la reducere robotul acela de bucătărie o să fac şi cozonac, şi pască”, a spus Brigitte, ceea ce l-a înfuriat pe actualul soț.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

”Mă compară mereu cu domnul Ilie!”

Iar pe Pastramă asta îl scoate cel mai tare din sărite. Ca Brigitte să îi povestească despre ce viață de prințesă, despre ce răsfăț a avut ea parte cât timp a fost doamna Năstase: vacanțe luxoase, haine și lucruri de firmă, cadouri scumpe și acces la lumea bună a Capitalei.

„Tot timpul Brigitte mă compară cu domnul Ilie. Păi stai, mă, Brigitte, ce ţi-a dat ţie domnul Ilie: două ceasuri, două genţi şi datorii. Am şi eu frustrarea mea, tot timpul îl aduce în discuţie”, a răbufnit Florin Pastramă, sătul să audă numele lui Ilie Năstase.

Care Năstase este acum în divorț de femeia cu care s-a însurat după ce s-a despărțit în acte de Brigitte.

 

 

 

Comentarii: