LIFESTYLE

Actuala soție a lui Petre Roman s-a remarcat negativ prin ceea ce a scris pe rețelele sociale la câteva ore de la moartea fostei soții: Ce a putut să spună

Actuala soție a lui Petre Roman s-a remarcat negativ prin ceea ce a scris pe rețelele sociale la câteva ore de la moartea fostei soții: Ce a putut să spună. În ziua în care Mioara Roman a murit, Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj despre iubire.

Cântăreața de muzică ușoară face referire la Dragobete, sărbătoarea iubirii la români.

Silvia Chifiriuc nu face nicio referire la decesul Mioarei Roman, care a a avut loc vineri, 23 februarie.

„Mâine, pe 24 februarie, sărbătorim Dragobetele. Și cu această ocazie am filmat la o frumoasă emisiune de la Etno Tv. Se difuzează în seara aceasta de la orele 20:00Dragobete, se spune, este patronul dragostei, al îndrăgostiților, care în această zi își înnoiesc sentimentele de dragoste ca să fie trainice până la anul următor.

Suflete îndrăgostite, să fiți împreună neclintit, fiindcă numai așa vine binele și fuge răul din calea omului”.

CITEȘTE ȘI: Dani Oțil înțepături cu un mare artist român: Totul se pare că a pornit de la o femeie

Reacțiile au apărut imediat, criticând lipsa de sensibilitate a acesteia și reproșându-i că i-a furat soțul Mioarei Roman.

”Ce lipsa de respect pt ” omul iubit” de lângă tine…!!!….indiferent ce simți, te descalifici prin răutatea ta ..!!Oare nu a fost suficient ca a rămas singura Mioara Roman la o vârstă „respectabila” și ai călcat-o pe suflet , trebuia sa mai punctezi ” iubirea” și în aceste momente???? Urat…, f urat…!!!”

”CHIFIRIUC ESTI TOTAL LIPSITA DE BUN SIMT,. AI FURAT SOTUL MIOAREI ROMAN, I-AI DISTRUS ANII IN CARE TREBUIA SA SE BUCURE DE TOT CE A INVESTIT O VIATA IN FAMILIE SI CARIERA SI ACUM DUPA CE VICTIMA TA A MURIT DUPA 17 ANI DE SUFERINTA SI SINGURATATE – FIIND PARASITA LA BATRANETE DE SOT PENTRU TINE O FEMEIE CU PESTE 30 DE ANI MAI TANARA , FOSTA TA TINERETE FIIND DEALTFEL SINGURA TA ARMA CU CARE AI DISTRUS FAMILIA DOAMNEI ROMAN – PARASITA DECI PENTRU TINE DE DON JUAN DUPA 35 DE ANI DE CASNICIE SI DECEDAND DUPA ATATA SUFERINTA – ACUM TU II MAI DAI SI CU ,,TIFLA,, PESTE COSCIUG CU ,, DRAGOSTEA ,,. RUSINE SA ITI FIE! PE CINE CREZI CA PACALESTI CU DRAGOSTEA TA ?”

”Rusine DUDUIE! Ai auzit de cuvantul PIETATE? Nu ajunge cä ai adus multä suferintä acestei femei? Nici acum nu te opresti?

Dumnezeu s-o ierte! Si pe cea care nu gandeste deasemenea! 🫤 Amin”

Silvia Chifiriuc, despre secretul căsniciei cu Petre Roman: „Când mă retrag seara, la somn…”

Silvia Chifiriuc și Petre Roman au o căsnicie fericită care durează de17 ani. Actuala soție a fostului premier a dezvăluit pentru Viva.ro secretul relației lor fericite.

Acum 13 ani au devenit părinții unui copil, Petrus, a cărui venire pe lume le-a consolidat și mai tare relația.

În toți acești ani s-au bucurat din plin de povestea lor de dragoste. Relația lor a avut însă nu doar momentre fericite, ci și perioade încărcate de durere, așa cum a fost moartea părinților ei.

Silvia Chifiriuc a vorbit despre familia pe care au construit-o împreună și a mărturisit care secretul căsniciei fericite alături de Petre Roman.

CITEȘTE ȘI: De ce și-a mutat Oana Roman mama de la un azil la altul? Ce s-a întâmplat cu fosta soție de premier, cum se simte Mioara Roman

„Nu trece o zi să nu fiu recunoscătoare Divinității”

Este vorba despre un ritual de recunoștință pe care îl face în fiecare seară.

„Cu cât ești mai recunoscător, cu atât lucrurile vin spre tine și mai frumos. Și am făcut acest exercițiu și de atunci nu trece o zi să nu fiu recunoscătoare Divinității, să nu mulțumesc și cu cât mă retrag seara, la somn, cu aceste gânduri de mulțumire și îmi fac o listă vizuală cu ce am rezolvat în ziua respectivă, a doua zi se deschid lucruri la care nici nu m-am gândit”, a spus Silvia Chifiriuc pentru Viva.

Comentarii: