LIFESTYLE

Adevărul despre așa-zisul blestem! Ce face acum actorul care l-a interpretat pe Iisus din Nazaret

S-au țesut multe legende care l-au avut în prim plan pe actorul care l-a interpretat pe Iisus în filmul celebru al lui Franco Zeffireli. Ba că a înnebunit după terminarea filmului, ba că ar fi fost urmărit din un așa-zis blestem, pentru că de atunci, Robert Powel nu a mai prins niciun rol la Hollywood.

Lucrurile stau însă cu totul altfel. După rolul din Iisus din Nazaret, Robert Powell, acum în vârstă de 75 de ani, a mai jucat pe micile ecrane, dar doar rolurile fără însemnătate.

Și asta pentru că majoritatea regizorilor s-au ferit să-l contacteze, iar cei care au făcut-o, l-au refuzat după primul casting, pentru că este perceput de publicul larg ca fiind Hristos şi nu putea primi roluri de amant, soţ sau care presupuneau scene total opuse de cea care l-a consacrat.

CITEȘTE ȘI: Cea mai simplă metodă de a vopsi ouăle de Paște: Ai nevoie de o periuță de dinți

Era propus pentru rolul lui Iuda

Rober Powell habar nu avea ce i se va întâmpla când s-a prezentat în fața lui Zeffireli. Actorul care avea atunci 32 de ani era propus pentru rolul lui Iuda, doar că atunci când l-a văzut, celebrul regizor l-a distribuit imediat în rolul principal, datorită trăsăturilor sale fizice care îl făceau să semene cu Iisus din descrierile biblice.

,,Nici măcar nu m-am dus la audiție, cred că era aroganța tipică celor de vârsta mea. Dar, până la urmă, am făcut un test. Când m-am uitat în oglindă, mi-am dat seama că mă uit, cu adevărat, la Iisus. A fost ceva magic. De la păr și până la siluetă, eram Iisus Hristos. A fost un moment extraordinar”, a spus Powell într-un interviu pentru The Express.

 

 

 

 

Comentarii: