LIFESTYLE

Oana Roman și-a dus mama la coafor! Cum arată Mioara după o lună la centrul de îngrijire

În urmă cu o lună, vestea că Oana și Catinca o vor duce pe Mioara Roman la un ”azil”, ce-i drept, de lux, a făcut vâlvă în mass-media. Și a fost multă lume care a reacționat negativ, oricât de mult a încercat fiica cea mică să tot explice că e o internare temporară și că nu-și vor abandona mama acolo.

Mioara Roman a petrecut luna la centru de recuperare, iar de Paște s-a întors acasă, la mezină, acolo unde locuiește, de fapt.
Vedeta a postat pe contul de socializare o imagine, alături de care a scris un mesaj despre starea mamei sale.

CITEȘTE ȘI: Amorţirea mâinii în timpul nopţii, semnul unei afecţiuni grave. Ce măsuri trebuie să iei

Începe să-și recupereze mâna

Înainte de a fi internată în centrul respectiv, Parkinsonul făcuse ravagii cu Mioara Roman. La 81 ani, fosta soție de premier nu-și mai putea folosi o mână, însă iată că timpul petrecut acolo și terapiile pare să dea rezultate.
Oana Roman este mulțumită de felul în care s-a recuperat mama ei, iar Mioara Roman pare că se simte foarte bine.

„Înainte ca mama sa facă recuperare nu era foarte bine si nu arăta ok. Sunt mândră că după o lună de tratament, mama arată așa la 81 de ani.

Azi am mers împreună la coafor și mi s a părut atât de elegantă și distinsa și mult mai în formă. I-am făcut cadou de ziua ei acest sacou superb și am avut o mare plăcere să ne facă Isa o poză.

E o poza făcută în zi Sfânta și sunt tare liniștita în suflet că mama e bine și fac pentru ea tot ce pot”, a scris Oana Roman pe Instagram.

 

 

 

Comentarii: