REVIEW

Cea mai simplă metodă de a vopsi ouăle de Paște: Ai nevoie de o periuță de dinți

unica.ro

Descoperă cea mai simplă metodă să decorezi ouăle vopsite de Paște cu periuța de dinți.

Folosește vopsea în culori închise să decorezi ouăle vopsite de Paște. Și nu uita de periuța de dinți cu care poți face ușor stropi pe coaja ouălor.

Poți alege vopsea albastră și verde, cu care poți vopsi și ouă albe și ouă cu coaja brună. Ambele variante vor ieși la fel de frumoase după ce le aplici stropi de vopsea albă.

CITEȘTE ȘI: Vezi CÂTE ouă poţi mânca în ziua de Paşte, fără să îţi dai FICATUL peste cap

Pentru stropii de vopsea trebuie să folosești acuarele inofensive din trusa copiilor, care se spală cu apă și care nu sunt toxice. Poți folosi vopsea albă, dar și galbenă sau vopsea argintie sau aurie, dacă îți place mai mult, recomandă libertateapentrufemei.ro.

Cum decorezi simplu ouăle vopsite de Paște

Fierbe ouăle tari și vopsește-le în culorile dorite, dar de preferat în culori închise astfel încât stropii de vopsea albă sau galbenă să iasă în evidență pe coaja ouălor.

Poți vopsi ouăle cu un roșu brun, cu verde, cu albastru, cu mov. Sau le poți vopsi natural folosind coaja de ceapă, din care vei obține o culoare roșcată deosebită.

CITEȘTE ȘI: Implică-i pe cei mici în pregătirea Sărbătorilor de Paște!

Așteaptă ca ouăle să se răcească și să se usuce bine înainte să le decorezi.

Apoi pune câte un strop de vopsea albă pe vârful periuței de dinți și aplică stropi mai mari, mai mici, mai rari sau mai deși… după preferință. Oricum ar fi, ouăle pestrițe vor fi un decor frumos pe masa de Paște.

Comentarii: