LIFESTYLE

Adrian Mititelu, amintiri din infern! Patronul Craiovei a trecut printr-un coșmar, ce a trebuit să facă în pușcărie

Adrian Mititelu a ajuns în închisoare în noiembrie 2020, după ce a fost condamnat la 3 ani de închisoare în cazul transferului lui Mihai Costea de la FC Universitatea Craiova la FCSB. Mititelu a fost eliberat condiționat în iulie 2022, dar nu poate uita coșmarul prin care a trecut, scrie sportbull.ro.

„În Craiova, în penitenciarul de maximă siguranță, e foarte greu. Mai ales pentru mine, care nici nu știam cum arată un arest. Părea un vis.

Era pandemie când am fost încarcerat. În prima noapte am fost dus pe o secție de maximă siguranță, unde sunt încarcerați cei care comit fapte grave, omor. Am stat în camere mici, timp de 15 zile. A fost cumplit.

Am stat într-o celulă de 3×3. Toți de acolo țipau, urlau. Unii râdeau, alții mă încurajau, unii mă înjurau. Făceau glume «Gata, te-a băgat Olguța la închisoare». A fost complet.”, a povestit Adrian Mititelu pentru gsp.ro.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

”Eu tot credeam că se întâmplă ceva și nu rămâne sentința. Toți avocații erau optimiști. După câteva luni m-am obișnuit și am luat-o ca atare. Îmi era teamă că echipa nu rezistă. Nici pentru Adiță nu a fost ușor, avea 23 de ani și jumătate.

M-am gândit să scriu o carte. Dar nu pentru a beneficia de o reducere a pedepsei cu 20 de zile. Am multe de scris. M-am gândit la un titlu «50 de ani în fotbal».

În detenție, inițial serveam mâncarea. Eram ospătar. Primeam mâncarea de la bucătărie și le-a puneam deținuților în farfurie”, a mai spus afaceristul care finanțează pe FCU Craiova, conform gsp.ro

Comentarii: