LIFESTYLE

Dar de nuntă de la Gigi Becali pentru George Simion: două tone de brânză! Merge afaceristul și la cununie?

Cel mai așteptat eveniment monden din politică se va petrece în poieniță la Măciuca, acolo unde e așteptat tot poporul. Nu chiar tot, ci cei care au aflat de invitația liderului AUR, George Simion, care se așează la casa lui, cu mireasă tânără, Ilinca, o studentă de la drept.

Cum însă la evenimentul de pe 27 august ar putea ajunge peste 10.000 de români, e nevoie de mâncare multă și pe toate gusturile, scrie sportbull.ro. Dar noroc că a aflat și Gigi Becal, care s-a oferit să sponsorizeze nunta lui Simion de la Măciuca.

Becali a pus la bătaie 2 tone de brânză de la oile sale, pe care le crește în Pipera și pe care chiar afaceristul le mulge aproape în fiecare zi. Ginerică a fost cel care a dezvăluit ”darul de nuntă” de la Gigi.

„Tocmai am plecat de la domnul Gigi Becali care o să ne ajute cu 2.000 kg de brânză, o să avem şi mămăliguţă cu brânză. Ne ajută mulți din apropiații noștri, iar domnul Becali este un om patriot și credincios, ne ajută și el. Va veni doar la cununia religioasă, dânsul nu mai merge de mult la petreceri.

Ciobanii din Polovragi ne vor ajuta cu berbecuți, să facem la proțap, vom mai avea sarmale…”, a spus George Simion pentru România TV.

”Cât despre naşi, am câte o pereche din fiecare judeţ. Sunt foarte mulţi artişti care vor cânta, va fi Phoenix, va fi Sava Negrean Brudaşcu, va fi Sofia Vicoveanca, Nicolae Voiculeţ, am şi nişte lăutari din bucureşti, taraful lui Viorel Pană”, a mai spus George Simion în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Comentarii: