LIFESTYLE

Adrian Mutu, bântuit de fantomele trecutului. Cine îl acuză că i-a comandat asasinatul

Par niște povești de film, pe care imaginația bogată a unora le plăsmuiește ca să șocheze. Alăturând și numele lui Adrian Mutu de narațiune, ba chiar dându-i un rol principal negativ în scenariu, punctul este ochit și lovit. Acuzatorul își ia porția lui de glorie.

Desigur, dacă analizăm și observăm că așa-zisul acuzator este un fost partener de afaceri, despre care Mutu a susținut mereu că l-a escrocat, atunci intriga prinde contur. Adrian Marțian, un fost investitor în fotbal la UTA, fost prieten la cataramă cu Briliantul și fost tovarăș de business, s-a plâns într-o intervenție live pe gsp.ro că Mutu i-ar fi comandat asasinarea. Desigur că orice om normal se întreabă: dacă a fost așa, de ce nu a făcut denunț la poliție?

 

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

 

Scenariu de film cu mafioți

Ca totul să semene cu secvențe din filmele cu mafioți, Marțian, cu care Mutu a ajuns în instanță după eșecul afacerii cu biodiesel, spune că totul s-ar fi petrecut în… Corsica!

Se știe că după ce aventura italiană de la Pisa s-a încheiat, fostul star al naționalei a jucat pentru Ajaccio. Fostul patron de la UTA susține că fusese chemat acolo de Mutu pentru a rezolva un litigiu privind fabrica de biodiesel.  S-ar fi întins la ceartă, care ar fi degenerat după ce fotbalistul s-ar fi îmbătat, zice afaceristul.

„Din disperare că nu-mi poate da banii, că era dator la mine, Adi a pus la cale să mă lichideze. Au venit doi corsicani înarmați și Mutu mi-a zis că nu mai plec de acolo decât mort. Se făcuse praf. 

Eu i-am zis că dacă eu mor, el moare cu mine. Corsicanii știau cine sunt și s-au retras. Mama lui Mutu era de față, ea îi făcea toate jocurile”, spune Marțian, pentru Gazetă.

 

De la ce a pornit conflictul

Când lanțul de iubire dintre Mutu și Marțian s-a rupt, prima variantă aruncată în toată media, ”pe surse”, de fostul investitor la UTA a fost că fotbalistul i-a dat țeapă cu banii. Și că atunci când ar fi trebuit să semneze un mega-contract prin care urma să apară și fabulosul profit din mintea afaceristului ardelean, Mutu s-ar fi îmbătat și ar fi petrecut cu femei în Ungaria!

De partea cealaltă, apropiați ai Briliantului susțin că, tras de mânecă de prieteni și de specialiști în domeniul biodieselului, acesta ar fi realizat că va fi escrocat și s-a retras, lasându-l pe Marțian cu buza umflată.

 

Marțian, demascat de fosta soție

Cancan a publicat, la momentul respectiv, varianta prin care pe Mutu l-a înștiințat despre poveste chiar fost soție a lui Marțian, care era și ea parte în afacere.

”Ce nu spune Marțian este cât a luat de la Adi: 2 milioane de euro, bani care au intrat în contul meu, pentru că avea probleme. Mutu i-a plătit, am documente, jumătate dintr-o instalație, cea despre care i-a spus că ar produce 200 de tone, așa sustinea Marțian, însă avea capacitate de 40 de tone. Mutu a fost cel păgubit”,  a spus atunci fosta nevastă a controversatului om de afaceri.

 

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

 

Afacerile lui Mutu, eșec în serie

Că a schimbat femeie la fel de des precum a schimbat echipele, este deja arhicunoscut în cazul lui Mutu. Trei căsnicii, 4 copii și amante știute, bănuite sau necunoscute, cât cuprinde.

Bărbat arătos, stilat și cu bani mulți, Adrian Mutu a avut mereu priză la doamne, în ciuda scandalurilor cu drogurile de la Chelsea sau a faimei de bătăuș de ospătari, ”câștigată” la Firenze. Cu afacerile n-a avut însă același succes, ba din contră.

Clubul de noapte din București a declarat falimentul, linia vestimentară a dat chix, restaurantul de la Florența, la fel, iar fabrica de biodiesel s-a închis înainte să producă. Din cele aproape 20 de milioane de euro câștigate din fotbal, Mutu a investit și a pierdut mai mult de jumătate. Plus că după divorțul de Consuelo, toate proprietățile din Miami i-ar fi rămas celei de-a doua soții.

În plus, pensia alimentară lunară pentru cele două fetițe, plus cea pentru băiatul pe care-l are cu Alexandra Dinu ajunge undeva la 15.000 de euro pe lună. Adică fix salariul pe care-l câștigă ca antrenor la AL Wahda.

 

 

 

Comentarii: