LIFESTYLE

Adriana Bahmuțeanu dă de pământ cu `contesa digitală`! Ana Morodan a fost prinsă băută și drogată la volan: „

Ana Morodan, una dintre celebrele influencere din mediul online din România, a fost prinsă de poliție la volan sub influența alcoolului și a substanțelor interzise.  Și fiindcă a încercat să scape de agenți, Morodan a stat și o noapte la arest, după ce a mai lovit și două mașini.

Dacă de arest a scăpat pe moment, autointitulata „contesă digitală” n-a scăpat de gura Adrianei Bahmuțeanu. „Influencera Ana Morodan, Contesa Digitală a ajuns în arestul poliției după ce a sfidat legea și a condus în mod repetat și fără permis, beată mangă și trasă pe nas! Sper să ajungă cât mai repede și la lada de gunoi a istoriei, împreună cu mentorul ei, cel care a făcut-o celebră, fraierul de Lucian Mândruță!!!

Pentru că astfel de persoane bizare, așa zișii tineri frumoși liberi, nu au ce să caute în spațiul public și să devină idoli pentru generații întregi!!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe Facebook.

„Cineva a transformat-o într-o adevărată icoană pentru generațiile tinere. Mă întreb dacă Ana Morodan își va cere scuze public atunci când va ieși din arestul poliției. Mă tem că nu! Pentru că o astfel de persoană, de regulă, crede că i se cuvine totul pe această lume și este deasupra legii. Asta este beția celebrității. Persoana asta a ajuns peste noapte o persoană cunoscută.”a adăugat Adriana Bahmuțeanu.

Morodan a ieșit însă, dar în încercarea de a-și pune cenușă în cap, a pozat în victimă și a provocat iar valuri în online. „Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri. Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită.

”Am vrut doar să fiu o fată iubită!„

Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v­-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mai mult rău. Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită. Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și îl mângâie și îl îmbrățișează.

Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim. Fiind blânzi cu cel care a greșit, îl ajută să se reconecteze la natură lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru”, a scris Ana Morodan, în mediul online.

 

Comentarii: