LIFESTYLE

Fabulos! Ce mesaje uluitoare primește Dana Săvuică de la bărbați, după ce și-a tăiat sânii: `Le-am luat balcoanele, le-am închis cu termopan`

Dana Săvuică a făcut recent o schimbare majoră în viața ei. N-a avut nevoie să intervină ca să-și pună, Mama Natură fiind generoasă cu fiica de diplomat, dar a fost obligată să-și taie bustul, din motive de sănătate.

Sâinii imenși, admirați în Playboy, Dana fiind prima româncă plătită ca să apară pe copertă, îi creau disconfort. Așa că a cântărit și a luat decizia. Care i-a nemulțumit pe mulți dintre admiratorii ei.

”Primesc tot felul de mesaje, de la unii și de la alții, în privat, pe Facebook sau pe Instagram. Nu înțeleg de ce acești oameni își permit să-mi adreseze astfel de mesaje, dar e foarte ușor să-i blocăm. Cum ar fi «domnule, eu ce mai fac acum?! Mi-ai luat balcoanele alea, eu îmi făceam treaba cu ele», gen. Glumin acum, dar e trist ceea ce se întâmplă. Le-am luat balcoanele, le-am închis cu termopan.”, a spus Dana Săvuică în cancan.ro.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Dana a mărturisit că chiar și ea mai păstrează revista în care a apărut. Dar nu și-a făcut postere cu ea în mărime naturală. ”Mai am vreo două reviste de care țin cu dinții, pentru că diapozitivele cu pictorialul meu au dispărut, deci nu se mai pot reedita. Și le am undeva într-un cufăr. Mie nu îmi place să mă văd expusă așa pe pereți, n-am cultul ăsta al personalității.”, a mai spus fostul model al Epocii de Aur.

Comentarii: