LIFESTYLE

Adriana Bahmuţeanu, operată de urgenţă! Vedeta a fost în pericol de ocluzie intestinală, 6 ore a durat intervenţia!

“Cu ajutorul lui Dumnezeu şi al medicilor buni, uite că trăiesc şi astăzi. Au stat doctorii aproape 6 ore ca să descurce toate maţele, toată plasa aia de acolo, plasa care se lipise, o făcuse ghemotoc, adică ceva îngrozitor. Dar totul e bine când se termină cu bine!”, spune de pe un pat de spital Adriana Bahmuţeanu.

Vedeta a suferit cea de-a 20-a operaţie şi e obişnuită cu riscul. Însă de data asta, a fost parcă cel mai grav, recunoaşte chiar Adriana, chiar din rezerva unităţii medicale unde s-a operat.

Fosta soţie de milionar spune că a stat până în ultima clipă nu pentru că îi era frică, ci pentru că i-a fost greu să găsească medicul potrivit. A ajuns pe mâinile doctorului care i-a salvat viaţa Oanei Roman, Gabriel Mitulescu, şi spune că se simte perfect după operaţie.

Citeşte şi: BOALA SECOLULUI! Ce trebuie să faci dacă te confrunți cu această afecțiune

Mare cumpănă, lecţie de viaţă învăţată

A amânat până în ultimul moment operaţia şi ar fi putut să o coste viaţa, spune vedeta, tot la Antena Stars.

“Au găsit înăuntru un mare găuroi, urmat de alt găuroi, eram la un pas de ocluzie intestinală. Norocul a fost că, cu o zi înainte, am simţit aşa, ca un cuţit în burtă, m-am dus în spital şi doctorul m-a oprit, a zis: gata, mâine te operez.”, continuă Bahmu.

“Eu aveam dintr-o intervenţie anterioară două plase abdominale, care s-au încurcat printre maţe. Problema e că acele plase s-au rupt în abdomenul meu şi s-au îmbârligat printre maţe. Şi puteam să fac oricând o încurcătură de maţe, pe româneşte, ori o infecţie, o peritonită de toată frumuseţea. Dacă cumva vreuna din plase agăţa vreun intestin şi-l găurea.”, expică fosta soţie a milionarului Silviu Prigoană.

Citeşte şi: Amorţirea mâinii în timpul nopţii, semnul unei afecţiuni grave. Ce măsuri trebuie să iei

Nu vrea să le reproşeze nimic medicilor care au operat-o prima dată. Şi, spune ea, care i-ar fi pus o plasă abdominală mai scurtă decât trebuia. Dar Adriana Bahmuţeanu îşi reproşează însă ei că s-a neglijat până acum, dar anunţă că şi-a învăţat lecţia.

“O pot numi o cumpănă, dar ştii cum? Îmi dau seama după ce m-am trezit din anestezie că viaţa e atât de frumoasă, şi păcat că noi suntem atât de fraieri şi nu trăim fiecare moment aşa cum trebuie. Cred că dacă Dumnezeu m-a lăsat după 6 ore de operaţie să revin aici pe pământ, cred că are nişte planuri cu mine.”, încheie Bahmu.

Comentarii: