LIFESTYLE

Alexandra Stan răspunde, în sfârșit, la marea întrebare: e sau nu femeie divorțată?

Nici n-au apucat oamenii să asimileze șocul căsătoriei-surpriză, anunțată de cântăreață abia la câteva luni de când s-a consumat, că a venit imediat o altă ”bombă”.

Alexandra Stan n-a dansat măritată decât o vară. Primele speculații au apărut s-a despărțit după ce Emanuel Necatu, bărbatul care din terapeut îi devenise soț Alexandrei, a şters de pe Instagram toate pozele cu artista şi a lăsat un mesaj care a lăsat să se înțeleagă că totul a luat sfârșit.

La fel a făcut și cântăreața, care s-a afișat ulterior ostentativ, parcă, fără verighetă, accentuând în toate pozele că nu o mai poartă.

CITEȘTE ȘI: Cât va dura relația voastră, în funcție de luna în care a început

”Eu sunt pe fast forward!”

A venit momentul însă ca Alexandra Stan să răspundă întrebării directe. S-a întâmplat la ”Neața cu Răzvan și Dani”, când Dani a vrut să știe cum este viața de femeie măritată.

“Păi nu mai sunt măritată. Am divorțat. N-ai văzut?”. “Când? Când ai avut timp?”, a întrebat Dani. “Știu, na…S-au întâmplat multe. Eu sunt pe fast forward, așa ca japonezii”, a completat Alexandra, care a spus în limba spaniolă că nu mai este căsătorită, ci divorțată.

Cât despre inelul de logodnă, vedeta a explicat. “Poți să îl vinzi, depinde cât de scump e. Glumesc. Eu cred că fiecare alege ce face cu inelul, dar eu cred că e așa urât un pic să îl dai înapoi. E ca și cum ai da înapoi amintirile”, a spus Alexandra. Dani a provocat-o însă, glumind că bărbații se așteaptă să primească înapoi inelul sau măcar contra-valoarea, iar Alexandra a replicat: “Da, să dea și ei înapoi așteptările pe care le-au creat, visele, anii”.

 

 

 

Comentarii: