LIFESTYLE

Reghe, și tăcerea e un răspuns? Prodanca îl acuză că și-a jefuit familia pentru amantă, el nu zice nimic

Cum spuneam deja, a început scandalul. Că vorba ceea, dacă nu erau bani, nu mai aveau pe ce să se bată și să se încaiere. Așa, când prin presă se vehiculează sute de milioane de euro, situația stă altfel.

Iar Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt printre bogații României. În condițiile în care divorțul se va produce nu cu acordul părților, ci pentru că el vrea să rămână cu amanta pe care a și arătat-o lumii, lucrurile sunt mai complicate.

Mai ales că Prodanca – de unde până acum îl ridica în slăvi și îl vorbea doar la superlativ – a schimbat placa, îndată ce actuala parteneră a lui Reghe și-a scos ghearele prin presă, regizându-și apariții cu paparazzi și trimițând tabloidelor poze cu ea și antrenorul Craiovei.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

”Avocații noștri vor avea de lucru!”

Sfătuită de avocați celebri de peste Ocean, Anamaria și-a păstrat – până la momentul în care Reghe i-a permis actualei să se etaleze – discursul impecabil. Nu l-a jignit pe soțul care a înșelat-o, nu l-a atacat public, iar asta cumva ca să aibă probabil muniție la tribunal.

Acolo unde pe Laurențiu îl așteaptă deja o luptă grea. Mai ales că Prodanca a început să facă deja afirmații importante în ceea ce privește acțiunile lui Reghe din ultima vreme.

„Cât despre bani, acces și așa mai departe, voi vorbi în instanță. Astea sunt strict problemele familiei. Laurențiu Reghecampf și-a jefuit familia pentru amantă.

Aici mă voi opri, pentru că deja este mult prea urât și, repet, am un copil cu Laurențiu Reghecampf, care aș vrea să fie mândru de tatăl lui.

Faptul că Laurențiu nu vorbește despre asta este un lucru ciudat. Faptul că el nu confirmă aceste lucruri înseamnă că, deocamdată, nu este adevărat. Când se vor confirma aceste lucruri, avocații noștri, ai familiei, vor avea de lucru.”, a spus vedeta la o emisiune tv.

 

 

 

Comentarii: