HOROSCOP

HOROSCOP 31 octombrie 2021

Berbec Este o zi importantă pentru afaceri, va trebui să iei anumite decizii care îţi vor aduce schimbări la locul de muncă. Ţine-o tot aşa, rezultatele nu vor întârzia să apară. E posibil să primeşti un cadou care te va face mai responsabilă, poate un animal de companie. Ești destul de matur în gândire pentru a aprecia dacă deciziile luate sunt potrivite sau nu.

Taur
Prezența celor dragi te umple de bucurie şi vei organiza o reuniune de familie. Ai ocazia să te întâlnești cu persoane dragi pe care nu le-ai mai văzut de ceva vreme, veţi depăna cu voie bună amintiri din copilărie. Nu poți accepta când ceilalți nu au timp pentru ei și vrei întotdeauna să fii în centrul atenției.

Gemeni
Ziua de astăzi va fi una cu suișuri şi coborâșuri, e posibil să iei anumite decizii legate de viaţa amoroasă. Oricum ar fi, nu-ţi pierzi încrederea în tine însuți şi vei fi cu zâmbetul pe buze. Întreaga zi vei fi cu gândul la membrii familiei și cum ai putea fi pe placul acestora. Încăpățânarea ta conduce la conflicte mărunte care pot deveni mici războaie cu ceilalți.

Rac
Totul e bine când se termină cu bine, ai reuşit să realizezi sarcinile pe care le aveai de făcut. Simţi că ţi-ai neglijat propria persoană cu toate acestea şi vei avea zile libere doar pentru tine. Le meriți. Ești timid, cu simțul răspunderii și acționezi atât sub influența gândirii, cât și a inimii. Chiar dacă alternanța aceasta nu îți dă cele mai bune rezultate, nu vei schimba nimic.

CITEȘTE ȘI: Cel mai potrivit ANTRENAMENT, în functie de zodia în care te-ai născut

Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Leu
E bine să-ţi asculți vocea interioară, se pare că nu dă greș niciodată. Atenție însă la gândurile obositoare care apar, lucrurile inutile îţi vor îngreuna progresul. Astrele ţi-au pregătit o surpriză pe planul amoros, o invitaţie la munte sau alt loc frumos te va apropia şi mai mult de persoana iubită.

Fecioară
Ziua de astăzi îţi va arăta că graba strică treaba; această lecție va avea doar urmări pozitive în cele ce urmează. La serviciu vor exista unele neînțelegeri care nu te privesc. Cel mai indicat este să rămâi neutru şi să nu te implici în discuțiile celorlalţi. Va fi mai bine pentru tine.

Balanță
Vei reuşi să te echilibrezi emoțional, zilele trecute au fost cam agitate şi te-au dat peste cap. Acum ai forţe proaspete şi vei da randament în angajamentele pe care ţi le-ai luat. Vei fi întreaga zi plin de viață și entuziasmat, în ciuda tuturor neînțelegerilor. Petrecerile se țin lanț și se vor ivi și la muncă ocazii de sărbătorit.

Scorpion
Ar fi bine să ții mai mult cont de părerea persoanei iubite, eşti ușor de distrat şi pus pe glume. Creativitatea ta şi grija de care dai dovadă în relaţiile cu prietenii vor aduce bucurie pe chipurile lor. Din punct de vedere profesional, îţi merge bine şi-ţi vei îndeplini multe sarcini. Lipsa ta de interes față de ce te înconjoară poate fi o problemă destul de gravă atunci când vine vorba de familie.

CITEȘTE ȘI: Care este ZIUA NOROCOASĂ a fiecărei zodii

Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Săgetător
Sunt posibile veşti din străinătate sau de la rude, ori o vizită pe un meleag îndepărtat. Nu uita să-ţi iei doar lucrurile importante şi buna dispoziţie. Astăzi banii reprezintă o grijă în plus pentru tine, faci tot felul de calcule şi socoteli care nu ies aşa cum ţi-ai propus. Nu-i nimic, reușești cumva să duci la bun sfârşit această problemă.

Capricorn
Ai grijă ce-ţi dorești, că se poate îndeplini, de aceea e important să te gândeşti de două ori înainte să-ţi propui ceva. A doua parte a zilei este perfectă pentru relaxare şi activități plăcute, îţi poţi invita la un ceai prietena cea mai bună. Nu vei avea parte de liniște întreaga zi, din cauza comportamentului tău dificil.

Vărsător
Ai dor de ducă, parcă n-ai stare şi-ţi dorești să vizitezi cât mai multe locuri într-un timp scurt. Dorești să profiți din plin de timpul liber alături de cei dragi, atât cât ţi se permite. Evită să porți discuţii în contradictoriu cu cei de la serviciu, iar astfel nu se vor ivi neînțelegeri.

Pești
Ești dornic să te implici în cât mai multe activități. Prima parte a zilei îţi va aduce o agendă plină, dar nu şi lucruri neplăcute. Vei avea energia şi cheful pentru a le finaliza fără prea multe bătăi de cap. Oferă mai multă atenţie persoanei iubite! Zodia ta este cea mai diferită, ai un mod mai special de a aborda problemele.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: