LIFESTYLE

Alexandru Arșinel a suferit două operații la inimă!

Pentru Alexandru Arșinel nu e deloc o perioadă bună. Problemele de sănătate l-au copleșit pe marele actor care și acum se află în spital.

Nu a trecut nici o lună de când artistul a suferit o intervenție chirurgicală de montare a unui stent pentu reglarea pulsului, iar recent s-a aflat din nou pe masa de operație.

Medicii de la o cunoscută clinică privată din Capitală l-au operat din nou la inimă pe Arșinel. „Sunt la spital, am suferit două operații până acum. Nu pot spune că sunt bine, dar nici rău. Urmează să mai fac niște radiografii și alte investigații”, a spus actorul de pe patul de spital pentru impact.ro.

CITEȘTE ȘI: BOALA SECOLULUI! Ce trebuie să faci dacă te confrunți cu această afecțiune

Probleme de la începutul anului

Anul care stă se termine n-a început deloc bine pentru îndrăgitul comediant. Iar acum, Arșinel a fost nevoit să treacă prin două operații, la un interval de nicio lună, după ce la începutul anului, a ajuns la spital, infectat cu noul coronavirus.

”Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am ales un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul”, spune Arșinel luna trecută.

 

 

 

 

Comentarii: