LIFESTYLE

”Regina R&B” spune adevărul! Se mută sau nu Cristina Spătar din țară?

S-a tot vorbit în ultima vreme despre plecarea iminentă din țară a cântăreței Cristina Spătar, care s-a tot confruntat cu diverse probleme de natură materială, după divorțul de Alin Ionescu.

Și pentru că vedeta nu a lămurit până acum situația, lumea chiar a luat-o de bună. Solista a dat însă cărțile pe față: da, chiar a fost plecată în străinătate, dar ca să filmeze un clip, nu la Londra, ci în Dubai, și nu să se mute definitiv.

,,Eu am copii aici, nu am cum să plec oricum. As pleca și mâine în Dubai, acolo chiar m-as muta. Deocamdată eu nu plec nicăieri, nu știu cine a lansat acest zvon.

Dacă ar fi mai bine pentru copiii mei nu as spune nu, însă eu sunt acum aici, sunt acasă. La un moment dat, sora mea m-a tot presat cu Londra, pentru că ea are copiii la scoli acolo.

Am înțeles că sunt niște scoli bune, iar pentru viitorul lor ar fi fost bine să vorbească engleza”, a explicat artista la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

”Nu a fost un an așa de rău!”

Cristina Spătar a vrut să-i lămurească și pe cei care i-au tot plâns de milă că a fost dată afară din vila luxoasă a fostului soț și a trebuit să o ia de la zero cu doi copii, cu chirie, și să se preocupe ca să-i întrețină. Ba chiar și-a vândut, atunci imediat, din bijuterii și din gențile de firmă, plus mașina, ca să pună pe picioare o croitorie.

,,Nu a fost un an așa de rău, am avut contracte, evenimente, asta apropo de venituri. Sper ca anul care vine să fie mult mai bine, să fie liniște, să fim sănătoși, acesta este cel mai important lucru.

Am fost șocată de moartea lui Petrică Mâțu Stoian și în legătură cu asta, chiar vorbeam cu Nicușor Iordan, cu prietenul meu, despre cât de repede trece viața și cât de surprinzătoare este moartea”, a comentat Cristina Spătar.

 

 

Comentarii: