FRUMUSETE LIFESTYLE

Alina Ceușan, unul dintre influencerii momentului, a arătat ecografia cu bebelușul pe Instagram! Reacția urmăritorilor, de milioane

La propriu, pentru că admiratorii Alinei Ceușan n-au avut cum să nu aprecieze videoclipul super emoționant pe care celebra blogeriță l-a aranjat cu grijă și la urcat pe Instagram ca să împartă cu ei momentul cel mai fericit din viața ei: este însărcinată în 6 luni!

Filmulețul are ca fond sonor un cover al unei piese celebre a lui Elvis Presley, iar imaginile sunt în tentă alb-negru. În montaj sunt incluse prim-planuri cu frumoasa vedetă a Internetului, imagini cu burta și cele mai speciale momente, cum sunt cele în care aude bătăile inimii bebelușului ei la ecograf.

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Ce decizie a luat în legătură cu nașterea

Alina Ceușan este decisă să nască natural. E drept, ultimul cuvânt îl va avea medicul, de fapt, bebelușul, a cărui poziție este capitală în cazul nașterii. Însă vedeta spune că dacă totul este în regulă, știe că așa este cel mai bine pentru sănătatea copilului ei, să nască pe cale naturală.

Un singur lucru ține doar pentru ea și soțul ei frumoasa influencăriță: nu vrea să spună dacă are fetiță sau băiat în septembrie, când este programată nașterea. Alina Ceușan are un plan pentru ca momentul să fie de neuitat pentru toți urmăritorii ei de pe rețelele de socializare. Mai ales că filmulețul în care și-a arătat burta de gravidă, dar și ecografia bebelușului ei a strâns aproape un milion de vizualizări.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: