LIFESTYLE

Anamaria Prodan iubește, dar nu se afișează? Motivul: `Sunt încă o femei măritată!`

Despre faptul că Prodanca și-ar fi găsit și ea iubirea s-a scris de curând. Nada a aruncat-o chiar agentul de fotbaliști, care a făcut practic un început de confesiune. Da, iubește din nou, dar nu la vedere cum a făcut încă soțul ei care are deja copil cu altă femeie, fiind tată de băiat pentru a treia oară.

„Sunt încă măritată, nu am cum să fiu cu alt bărbat. Când o să divorțăm o să fiu o femeie liberă. Până se pronunță divorțul, să-ți ții linia e o chestie de mândrie, de demnitate, de bun simț și de măreție.

Când se pronunță, atunci sunt o femeie liberă și mă pot afișa cu toată lumea., fără niciun fel de problemă”, a spus Anamaria Prodan pentru Prima TV.

CITEȘTE ȘI: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

”Nu mai avem niciun fel de comunicare!”

De asemenea, vedeta a recunoscut și că relațiile din ea și Laurențiu Reghecampf au devenit din ce în ce mai proaste. ”Eu și Reghecampf nu mai avem niciun fel de comunicare. Când muncești 14 ani și ți se fură totul, e greu să nu te cerți. Sunt dezamăgită cumplit, dar asta e viața. Dumnezeu ia ceva ce nu e bun de lângă tine și o mereu să-ți dea ceva de miliarde de ori mai bun.

Reghecampf și-a făcut rău lui. S-a făcut de râs la nivel național și internațional. Se vede în meserie toată reflecția vieții lui, s-a făcut de râs în fața copiilor, s-a făcut de râs în fața tuturor.

Îi urez oricum mult noroc în viață pe drumul ăsta pe care l-a ales,. Sper să-i meargă bine. E tatăl copilului meu, iar eu și copiii vom fi acolo pentru el, pentru e o datorie morală. Când iei un om de la zero și-l ridici, e păcat să-l lași să se prăbușească atunci când îl vezi căzând.

În momentul ăsta, noi nu avem niciun fel de comunicare. Vrem doar să plece din viața noastră foarte repede. Pentru asta luptăm și ne chinuim să ne acorde divorțul”, a mai spus Anamaria Prodan la PrimaTV.

 

 

 

 

 

Comentarii: