LIFESTYLE

Gestul de care vorbește toată planeta! Tom Cruise a luat-o de mână pe ducesa de Cambridge, protocolul regal interzice așa ceva

Poate a premeditat sau poate pur și simplu a fost un gest spontan atunci Tom Cruise a luat-o de mână ia de mână pe Kate Middleton, pe covorul roșu, la premiera filmului Top Gun: Maverick. Dar i-a ieșit din plin celebrului actor, la capitolul mediatizare.

Și asta pentru că deși pare un gest de adevărat domn, când vine vorba de fețe regale, situația este total pe invers.
Dacă fanii au fost în extaz, ducesa de Cambridge și-a luat ulterior măsuri de precauție ca nu cumva să mai fie încălcat protocolul regal. A purtat poșeta în mâna cealaltă.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Nu își pot arăta afecțiunea în public

Sunt multe reguli impuse de etichetă, iar protocolul stabilește ca membrii regali să urmeze acest cod de reguli, mai ales în public, în oraș, în vizitele oficiale.

De asemenea, membrii familiei regale nu-și pot arăta afecțiunea în timpul întâlnirilor oficiale, fiind considerat neprofesionist. Nu au voie să facă selfie sau să dea autografe. Cum distribuția din partea filmului Top Gun: Maverick era destul de doritoare să semneze autografe și să facă selfie-uri cu fanii, familia regală nu s-a putut bucura de aceste momente.

 

 

Comentarii: