LIFESTYLE

Anamaria Prodan n-a mai rezistat: ”Am vorbit cu Laur, m-a rugat să opresc circul!”

Vestea divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a explodat ca o bombă în lumea mondenă. Deși s-a mai vorbit și altădată despre despărțirea lor, de data aceasta însă chiar Laurențiu Reghecampf a fost cel care a confirmat divorțul după 15 ani de căsnicie.

În schimb, Anamaria Prodan a negat tot: de la bârfele cu infidelitatea, certuri monstru și până la apelurile la 112.
„Nu! Am vorbit cu Laur și, gata! Mi-a spus: Ana, oprește circul ăsta. Încă o dată, dacă Laur m-a rugat să opresc circul ăsta pentru că toată lumea își face bani pe imaginea noastră și pe numele nostru.

Mi-a spus: Te implor, nici tu, nici copiii noștri, nu vreau să mai vorbiți nimic. Nu interesează pe nimeni unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem. Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară. Și așa voi face”, a spus Prodanca, pentru FANATIK.

CITEȘTE ȘI: Cât va dura relația voastră, în funcție de luna în care a început

”Vom muri împreună!”

De asemenea, sexy-impresara a continuat în aceeași notă ca și până acum, ridicându-și în slăvi bărbatul „E o nebunie să stau să comentez fiecare prostie. Vreau să o închid eu (discuția despre divorț, n. red.), în familia mea, cu soțul meu. (…)

Soțul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soțul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit.

Omul ăsta e pur și vom muri împreună. Și nu vreau să mai aud așa ceva (discuții despre divorț, n. red.). Am vorbit cu avocatul să oprim acest tăvălug, această nebunie”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru sursa citată.

 

 

 

 

Comentarii: