LIFESTYLE

Medicii i-au dat diagnosticul! Ce probleme de sănătate i s-au agravat lui Viorel Lis

Bătrânețea nu a fost deloc generoasă cu fostul primar general al Capitalei, Viorel Lis. Care a suferit din greu: a trecut printr-un AVC, a avut depresie, plus alte boli pe care edilul le-a ținut în frâu grație mai tinerei soții care, deși alții n-au crezut, a rămas lângă el și îl îngrijește.

Viorel aproape că nu mai putea să meargă din cauza unor dureri crunte, iar ulterior ar fi suferit și o semi-pareză la picioare. De altfel, Lis se descurcă mai bine prin casă, cu deplasarea, dar afară nu poate să iasă fără să fie Oana lângă el.

„Sunt la recuperare, am probleme cu picioarele, cu mersul. Nu prea mă mai duc. Am un fel de parapareză. M-au stimulat de la început, mi-au spus să nu mă aștept la minuni, dar văd că mă simt puțintel mai bine. Nu mai puteam să merg deloc aproape.

În casă mă mișc destul de bine, pentru că mai sunt ziduri, însă afară este greu de mers, mă ține Oana, mă ajută. Stau acasă, fac niște pariuri, exerciții și îmi trece timpul. Mi-au spus că măcar să îmi îmbunătățească mersul. Asta-i viața ”, a mărturisit fostul primar la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: Marile secrete ale bărbaţilor: Lucrurile pe care le fac, dar nu le vor recunoaşte niciodată

Vor adopta un copil

Chiar și cu toate problemele pe capul lui, Viorel Lis a marșat la dorința consoartei, aceea de a adopta un copil. Și ca să-i demonstreze că o susține și vrea și el acest lucru, fostul edil i-a cedat camere viitorului fiu sau fiică.

Oana este ferm convinsă că nu va mai dura mult cu formalitățile, ba chiar știe și că nu va înfia un bebeluș. E în culmea fericirii, chiar dacă mulți nu au luat-o chiar în serios când a anunțat.

„Mi-am luat certificatul de părinte adoptator. Eu când am luat era pe doi ani. Am înțeles că s-a schimbat legea și acum e valabil cinci ani și al meu. Acum este un program pe calculator care e în funcție și de profilul meu psihologic și aștept.

Am stat până la 40 de ani de ani fără copil, pot să mai aștept și sunt convinsă că se va întâmpla lucrul ăsta. Eu dacă pornesc la un drum nu mai dau în spate.”, a declarat Oana Lis, în urmă cu ceva timp pentru Redacția.ro.

 

 

 

 

Comentarii: