HOROSCOP

HOROSCOP 21 iunie 2021

Foto: Pinterest.com

Berbec Refuzi rutina și trăieşti într-o atmosferă provocatoare, în care orice tranzacție este încununată de succes. Parcă dintr-odată eşti persoana care-şi cunoaște cel mai bine echipa şi vei fi apreciat de şeful tău, vei culege toate laudele, pe merit de altfel, căci totul va fi obţinut cu mare trudă. Parcă ai fi în mrejele unui vis, așa te simți azi. Plutești peste orice se întâmplă.

Taur
Eşti uimit de îndrăzneala unuia dintre colegii tăi care încearcă să atragă atenţia șefilor și le „șoptește” ceva la ureche. Nu face greșeala să-l subestimezi, căci ar putea găsi soluții mai inteligente (chiar dacă sunt neortodoxe) decât tine pentru a avansa. Pe planul emoțional eşti într-un echilibru pozitiv, iar evoluția vieţii tale materiale va continua pe un făgaş bun.

Gemeni
Zbori ca un fluture de la un grup de prieteni la altul fără dificultate, știi cu adevărat ce e mai bine pentru toată lumea. Sau te prefaci? Oricum toată lumea te cunoaște şi-ţi recunoaşte meritele. Vei simți mai multă putere și o mare dorință de libertate, vei face impresie bună oriunde te vei duce și vei realiza o nouă performanță.

Rac
Dacă eşti destul de dispus să ierţi, șterge cu buretele fleacurile din trecut! Fă-o, nu regreta! Încetinește-ţi ritmul de viață, vei avea posibilitatea să te relaxezi și ai grijă de tine mai mult, vei putea realiza un proiect de familie. Viaţa ta nu este decât o escapadă continuă, o piesă de teatru în care scenariul nu trebuie luat ca ceva inevitabil, poţi schimba anumite pasaje.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

Leu
Actuala prăpastie dintre tine și cei din jur va dispărea în curând. Dacă la locul de muncă şi la domiciliu, proiectele tale sunt unanim acceptate, pe cerul iubirii tale nu prea sunt multe stele și trebuie să găsiţi baza pentru soluționarea acestor asperități. Poate flirtul, lumina şi seducția naturală îţi vor permite să păstrezi controlul asupra situației.

Fecioară
Simțul umorului te va proteja de capcanele tristeții, ale depresiei. Vei avea resurse suficiente pentru a salva o afacere pornită prost din faşă, iar acest lucru va face ca în faţa colegilor să pari Superman. Te adaptezi oricărei situaţii cu uşurinţă, acolo unde alţii dau dovadă de anxietate, tu eşti ca peştele în apă, iar orice schimbare te motivează să fii cu un pas înaintea tuturor.

Balanţă

Între tine şi partener se stabileşte o comunicare foarte bună şi eficientă ca urmare a obiectivelor pe care vi le-aţi setat împreună. Colaborarea dintre voi dă naştere unor sentimente foarte plăcute. Capacitatea ta de relaționare a atins un nou vârf. O poți folosi în multe scopuri, dar trebuie să faci niște alegeri.

Scorpion
Partenerul ar trebui ajutat să depăşească obstacolele ivite din senin la locul de muncă. Încearcă să creezi acasă o atmosferă plăcută, mergeţi la cinema sau la un picnic în mijlocul naturii. Va fi reconfortant şi pentru tine. Azi ești ca un pește în apă în ce privește tranzacțiile, negocierile și parteneriatele romantice.

CITEȘTE ȘI: Cele mai RĂUTĂCIOASE zodii

Care sunt zodiile care te MINT în faţă

Săgetător
Ai regăsit prieteni vechi, vorbiți mult pe Skype și planificați o seară împreună. Ești atât de încântat, încât te gândești la ei toată ziua. Parcă timpul s-a oprit acum câţiva ani şi simți că nu v-aţi despărțit. Ai grijă cum te exprimi față de cei apropiați azi, pentru că ai putea jigni fără să-ți dai seama.

Capricorn
La locul de muncă eşti bine plătit, iar disponibilitatea, dorința de a satisface cerințele șefilor ierarhici s-ar putea argumenta. Poate fi vorba chiar de o promovare. Eşti un bun pedagog, iar dacă lucrezi în învățământ, ai ales profesia cea mai potrivită pentru tine. Eşti obişnuit să faci doar ce-ţi place, activitățile care nu te interesează îţi provoacă iritabilitate.

Vărsător
Este un moment bun pentru a pleca în concediu. Aşa cum se întâmplă mereu, va fi greu să faci o alegere. Lasă partenerul să aleagă destinaţia şi fă bagajele cât poţi de repede! Nu te simți frustrat că abandonezi munca; nu poţi fi în două locuri în acelaşi timp, dar nu vei pierde nimic, ba chiar vei avea de câştigat.

Peşti
Eşti activ și plin de ingeniozitate, îţi place la nebunie să-ţi aloci timpul necesar pentru a face lucruri care nu ies cu nimic în evidenţă: să mănânci sau să cumperi lucruri frumoase. Ai gust și o mare siguranță atunci când împărtășești pasiunile cu cei din jur… Se anunță o zi relaxantă, cu mulți prieteni buni alături.

 

 

 

Comentarii: