LIFESTYLE

Anamaria Prodan și-a făcut iubit: ,N-o să mă vedeți la braț cu el până nu se termină procesul!,

Încă din iarnă lăsa se înțeleagă Anamaria Prodan că ar avea și ea un nou partener. Iar la podcastul lui Măruță, Laurențiu Reghecampf spunea că e fericit, iubește și că îi dorește și Anei același lucru.

Prodanca n-a dat amănunte, dar a insinuat prin poze, prin vorbe, prin orice, că nu mai este singură. Și acum a vorbit despre asta la Antena Stars.

„Sunt, sincer, în cea mai bună perioadă a vieții și mă simt bine eu, înăuntru, și se vede și pe afară, așa îmi zic toți prietenii, întineresc. Trăiesc frumos, mă ocup de copii, mergem mai departe.

Da, iubesc. Dar eu sunt un om care iubește totul, să știi, și florile, și oamenii, și tot ce vrei. Dacă mă întrebi acum dacă am pe cineva în viața mea, am pe cineva în viața mea!”, a mărturisit Anamaria, la Star Magazin.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Abia a început divorțul

Prodanca a mers mai departe și a lăsat misterul pentru altă ocazie. „Am pe cineva, dar niciodată nu o să mă vezi la braț cu acel cineva până când nu am procesul gata.”, a adăugat agentul de fotbaliști.

Cert e că divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf abia și-a consumat prima înfățișare în instanță, și până la final mai este. Până când va fi pronunțat oficial, Reghe și Prodanca sunt soț și soție.

Chiar dacă antrenorul Craiovei a părăsit de mult casa familiei și și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, care e deja însărcinată și va naște curând.

 

 

 

Comentarii: