HOROSCOP

HOROSCOP 9 Mai 2022

Foto: Pinterest.com

Berbec De foarte mult timp îți dorești să faci o schimbare majoră în viața ta însă îți este extrem de greu, din cauza presiunii celor din jur. Nu te mai ghida niciodată despre aceste aspecte și fă exact ceea ce îți dorești tu. Știi că doar asta contează cu adevărat, dar parcă nu poți trece cu vederea nici părerile celorlalți. Astăzi fă o excepție.

Taur
Nu mai pune la suflet toate lucrurile rele care ți se întâmplă, deoarece în curând vor veni și zile mult mai bune. Din acest motiv trebuie să fii cât mai pozitiv și să lași în urmă toate răutățile și toate momentele grele din viața ta. Te vei reinventa.

Gemeni
Urmează-ți visul și va veni o zi în care vei fi, cu adevărat, apreciat pentru talentul tău pe care l-ai ținut ascuns foarte mult timp. Vei fi cel mai bun la ceea ce vei face, iar cei din jurul tău vor fi extrem de mândri de tine și de tot ceea ce ai realizat. Nu mai amâna momentul în care îți vei face curaj și vei face exact ceea ce ai visat de mult.

Rac
Ai nevoie de prietenii tăi lângă tine mai mult ca niciodată. Nu ai o stare tocmai bună și de aceea ar trebui să îi ai în preajmă doar pe cei capabili să îți ridice buna dispoziție, să te facă să râzi cu gura până la urechi și să te scoată în scurt timp chiar și din cele mai rele stări ale tale.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Leu
Petrece mai mult timp alături de partenerul tău, deoarece are cea mai mare nevoie de compania ta. De multă vreme nu ați mai avut timpul vostru, timp în care să vă bucurați de lucrurile simple și să fiți doar voi doi, un pahar de vin și un serial bun. Lasă toate activitățile și fă-ți timp și pentru lucrurile cu adevărat importante!

Fecioară
Învață din greșeli și fă tot posibilul să nu le repeți. Dacă ai face acest lucru, ți-ai face foarte mult rău și vei deveni extrem de neîncrezătoare în forțele proprii. Cu siguranță nu îți dorești să se întâmple asta și de aceea trebuie să ai mare grijă la ceea ce faci. Învață din orice câte ceva, deoarece îți va face foarte mult bine.

Balanță
Atunci când nu mai ai încredere în tine, încearcă să vorbești cu cei mai buni prieteni ai tăi. Acest lucru te va ajuta să înțelegi mult mai bine situația și să reușești, cu un efort minim, să treci peste toate lucrurile care îți dau mari bătăi de cap. Cei apropiați te pot salva chiar și de cele mai înfricoșătoare lucruri. Ai încredere în ei!

Scorpion
9 mai nu este o zi în care să domine situațiile pozitive pentru Scorpioni. Ba, dimpotrivă. Pe de o parte, intervine starea de plictiseală și monotonie în relația de cuplu, din care nu poți ieși. De cealaltă parte, economia îți dă bătăi de cap, mai ales din pricina faptului că vei acumula destul de multe datorii pe care nu le poți rezolva.

CITEȘTE ȘI: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
Lasă trecutul în urmă și înlocuiește tot ceea ce îți amintește de momentele neplăcute prin care ai trecut în urmă cu mult timp. Deși a trecut ceva vreme de la experiențele neplăcute, încă simți unele presiuni, iar singura soluție de a scăpa de asta este să te rupi total de acele clipe, de oamenii din acea vreme și de toate locurile și lucrurile care îți amintesc de tot ce ai trăit.

Capricorn
Nu mai sta deloc pe gânduri, sună-ți prietenii și invită-i la sesiunea de shopping la care visezi de foarte mult timp! Acum ar fi momentul potrivit pentru a-ți reînnoi garderoba, iar ei ar fi cei mai în măsură să te însoțească în acest labirint al modei. După acest moment te vei simți mult mai bine și vei avea un chef nebun de muncă. Ar trebui să faci asta cât mai des.

Vărsător
Viața ta a luat o întorsătură destul de ciudată din momentul în care ți-ai schimbat grupul de prieteni. Nici tu nu te mai recunoști, dar încerci să negi faptul că te-ai schimbat în vreun fel. Nu uita de vechii prieteni și încearcă să faci în așa fel în cât să nu devii persoana pe care ai urât-o întotdeauna!

Pești
Ai nevoie de consiliere psihologică și ar fi indicat să nu mai amâni absolut deloc acest moment. Fă-ți cât mai repede o programare și discută despre toate lucrurile care îți dau bătăi de cap. Doar așa vei reuși să te simți cu adevărat bine și să poți reveni la obiceiurile tale. Fă ceea ce este ce simți!

Comentarii: