LIFESTYLE

Andrea Bocelli dezvăluiri despre mariajul său fericit: Secretul e în dormitor

tribpub.com

Cântărețul italian Andrea Bocelli a făcut dezvăluiri interesante despre relația de lungă durată pe care o are cu soția sa, Veronica Berti. Într-un interviu pe care l-a acordat revistei People, tenorul a împărtășit care e secretul mariajului său fericit.

„Chimia este foarte importantă”, spune artistul în vârstă de 60 de ani. „Dacă există chimie între două persoane, există și romantism, armonie, înțelegere reciprocă, adică iubire. Altfel nu există nimic”, a adăugat el.

CITEȘTE ȘI: Detalii picante din volumul de memorii al lui Michelle Obama: De ce spune că nu îl va ierta niciodată pe Trump

„Dacă atunci când deschizi ușa dormitorul apare ceva frumos și interesant, dragostea va dura. Dacă ușa dormitorului se deschide spre ceva plictisitor și deloc incitant, atunci nu va dura”, a explicat Andrea Bocelli. „Cred că fericirea poate fi periculoasă, prefer liniștea. Pentru mine liniștea, sau fericirea dacă vreți, poate fi un pahar de vin, un preten drag cu care să vorbesc… și soția mea care mă așteaptă în dormitor”, a mai spus cântărețul.

Andrea Bocelli s-a căsătorit cu Veronica Berti, de 34 de ani, în 2014, după 12 ani de relație. Cei doi au împreună o fetiță de 6 ani, Virginia.

CITEȘTE ȘI: Informaţii din interior: Ciudăţeniile Prinţului Charles. Ce se întâmplă în fiecare zi cu pantofii săi

Artistul a lansat de curând un nou album de studio, „Si”, primul după 14 ani, cu care a reintrat în Billboard Artist 100. Andrea Bocelli devine astfel primul artist clasic care ajunge pe locul întâi în acest top. Este de asemenea pentru prima oară pe locul întâi într-un top muzical american. „Si” este și primul album al său pe locul întâi în Billboard 200.

Comentarii: