LIFESTYLE

Andreea Bălan, nevoită să se apere de acuzațiile fostului soț: ”Nu am vrut să dau afară pe nimeni de la emisiune!”

Andreea Bălan și George Burcea nu mai sunt împreună, dar fac valuri cât pentru un ocean planetar. Și asta pentru că divorțul e o certitudine, e început deja. La fel și bătălia celor doi, una directă, frontală uneori, iar alteori indirectă, prin presă.

La finalul săptămânii trecute, a fost aruncat zvonul cum că Burcea ar invoca presupuse infidelități ale Andreei, având drept argument așa-zisa nouă relație a femeii cu care are două fete.

Iar ieri a explodat bomba cum că artista ar fi încercat să-l scoată pe actor din schema emisiunii ”Ferma” acolo unde Burcea e participant. Ba chiar că ar fi sunat direct pe producătorul show-ului, ca să îi facă probleme.

Reacția Andreei, care cere în instanță custodia exclusivă a fetelor, nu s-a lăsat așteptată prea mult, cântăreața spunând totul pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Ce trebuie să mănânce un BĂRBAT pentru a avea copii SĂNĂTOȘI

Adevărul despre intervenția Andreei

În aproape 20 de ani de carieră, Andreea Bălan s-a obișnuit și cu bune, dar mai ales cu rele, fiind nevoită, zice ea, să se apere atunci când a fost atacată pe nedrept. La fel ca acum, după susține ea. Așa că a scris pe Facebook care a fost adevărul și de ce a sunat la producătorul emisiunii.

”Acum 6 zile am primit cadou de la o agenție de voiaj o vacanță de 7 zile (22 august – 29 august) în Grecia pentru mine, Ella, Clara și mama mea. Pentru a părăsi țara împreuna cu fetele mele, așa cum este legal, aveam nevoie de o împuternicire notarială din partea tatălui lor.

L-am contactat telefonic pe tatăl copiilor, însă la telefon mi-a răspuns un prieten, care mi-a spus că se află la filmarea unei emisiuni și că este imposibil de contactat până la jumătatea lunii septembrie.

Am luat legatura telefonică cu producatorii emisiunii respective, pentru a-i întreba dacă există posibilitatea ca un notar pubilc să ajungă la locul filmării pentru semnarea actelor. Mi s-a comunicat, tot telefonic, că această posibilitate nu există întrucât concurenții se află în izolare strictă și nu au acces la nicio cale de comunicare.

În nicio clipă nu am sugerat sau dat de înțeles că-mi doresc înlăturarea lui din emisiunea respectivă sau orice alt proiect. Din contră, mă bucur pentru realizarile lui, având în vedere că și el are resonsabilități egale față de copiii nostri.

Am înteles situația și din experiență știu cum funcționeaza aceste emisiuni. Astfel am refuzat vacanța primită în Grecia și am optat pentru un sejur pe litoral în România săptămâna viitoare cu copiii mei.”, a precizat Andreea pe contul ei de Facebook.

 

 

 

 

 

Comentarii: