LIFESTYLE

Vedeta căreia Gina Pistol i-a distrus cariera în câteva luni! Dezvăluiri uluitoare!

Când Mihai Răduț, acum fotbalist la Astra, a venit la Steaua – actuala FCSB! – a venit pe cai mari. Era puțin sărit de 20 de ani, era pe val… Dar după cum e o vorbă în fotbal, a venit talent și a murit speranță la clubul finanțat de Gigi Becali. Dar nu pentru că nu s-ar fi ținut de treabă, ci pur și simplu că așa e-n…fotbal. Dacă ai iubită de reviste…

„Victor Pițurcă m-a sunat și m-a convins să vin la Steaua. Dar a plecat după trei luni, și acolo a fost problema mea. A fost mai dificil după aceea. A venit Marius Lăcătuș și mi-a zis că sunt tânăr și am timp să joc.

Pe mine nu m-a afectat și nu m-a influențat cu nimic relația cu Gina Pistol. Dar probabil că persoanele din jur au fost cumva deranjate. Eu eram același om, făceam aceleași lucruri”, a început Mihai Răduț.

CITEȘTE ȘI: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

Despre prejudecăți la nivel înalt

Mihai Răduț a povestit la gsp că au existat multe prejudecăți în ceea ce privește relația lui cu Gina Pistol. „Noi, ca popor, judecăm orice fără să știm. Cred că s-a întâmplat și la Steaua.

Am un prieten mai apropiat de patron și știu că erau discuții. «Ce caută cu aia? Ce să facă? E mai mare ca el!». Și cu barba la fel pentru că îmi lăsasem barbă. «Să își dea barba jos dacă vrea să joace!». Dacă îmi zici să fac ceva, mai rău nu fac! Dacă m-ar afecta… Dacă nu am barba mare și joc mai bine, o tai de tot! Dar dacă nu-mi dai niciun argument?

Se spunea «Să se despartă de fata aia! Dacă nu, nu mai joacă! Îi mănâncă toți banii!». Nu știu cine spunea, doar aflam ce se spunea. Oameni din club. Am auzit că existau discuții… Să îmi dau barba jos, să mă despart de Gina”, a povestit fostul stelist la GSP LIVE.

 

 

 

 

Comentarii: