LIFESTYLE

Andreea Marin, acuzată de indiferență față de suferința de pe scenă a Stelei Popescu. Vezi REACȚIA vedetei

Foto: Facebook.com

 

Toți cei care au fost prezenți la evenimentul la care a participat Stela Popescu au fost criticați pentru că nu au reacționat deloc atunci când au observat că actrița nu era coerentă pe scenă.

 

Una dintre persoanele prezente la Gala Femeilor de Succes, ultimul eveniment la care a participat Stela Popescu înainte de a muri, a fost și Andreea Marin. Aceasta a publicat pe pagina ei de socializare o fotografie în care apare alături de marea actriță:

CITEȘTE ȘI: 

Turta de mălai, delicatesa care ne-a încântat anii copilăriei

Cum porți puloverul OVERSIZE în această toamnă

Criticile și acuzațiile nu au întârziat să apară:

Foto: facebook.com

Răspunzând criticilor și acuzațiilor (vezi foto de mai sus), Andreea Marin a scris pe pagina sa de socializare un mesaj în urmă cu puțin timp:

„Nu a fost nimeni indiferent. Dimpotrivă. Doar că nu suntem doctori. a râs, a avut energie, momentul de pe scenă a fost cel care ne-a întristat, dar nu ne-am putut gândi atât de departe… O vedeam nemuritoare… Așa cum l-am văzut și pe tatăl meu”, scris Andreea Marin pe pagină ei de Facebook.

Doar ei ştiu SECRETUL: Zonele lumii în care oamenii trăiesc peste 100 de ani

Previziunile terifiante ale lui Nostradamus pentru 2018. Se vor adeveri? /VIDEO

Trupul neînsufleţit al Stelei Popescu a fost depus la Teatrul „Constantin Tănase“, unde va rămâne până mâine, potrivit libertatea.ro. când va fi dus la Mănăstirea Cernica. Duminică va avea loc înmormântarea Stelei Popescu la mănăstirea Cernica.

Comentarii: