LIFESTYLE

Andreea Marin spune totul despre despărțirea de Ștefan Bănică junior! Care a fost motivul și ce fel de tată e artistul

AlistMagazin

Despre căsnicia dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică junior au curs râuri de cerneală. S-a disecat orice frază, orice propoziție, orice situație și orice mesaj aruncat în eter de cei doi. S-a vorbit despre absolut tot: de la depresia ”zânei” și până la accesele de violență ale cântărețului, chiar și în fața fetiței. Ba chiar au scris tabloidele și a insinuat chiar Andreea în diverse rânduri că artistul ar fi început o relație cu actuala doamnă Bănică încă din perioada în care ei nici măcar nu stabiliseră divorțul.

Cert este că anii au trecut, Juniorul e tot cu Lavinia Pârva și au făcut și un copil, în timp ce Andreea Marin a mai bifat o căsnicie eșuată, îns acum pare să-și fi găsit liniștea în brațele unui bărbat mai tânăr decât ea. Dar ceea ce e mai important, între cei doi foști soți e o liniște și o armonie totală în ceea ce privește creșterea fiicei lor, Violeta. Și, chiar dacă s-ar putea spune că Bănică nu a fost tocmai soțul ideal pentru fosta vedetă de la TVR, toată lumea se jură că Juniorul este tatăl ideal!

Lucru confirmat chiar zilele trecut de Andreea Marin care spune într-un interviu pentru Viva Online că ea și tatăl Violetei au dialog continuu: „Comunicăm mereu spre binele ei. E foarte important să fim pe aceeași lungime de undă.”, povestește ”zâna Surprizelor”.

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Ce i-a spus Violetei când a divorțat

Chiar dacă s-a bârfit mereu despre faptul că Andreea nu-l va ierta niciodată pe Bănică, ba chiar că își trăiește viața amoroasă la concurență cu bărbatul cu care a avut o căsnicie de 7 ani, iată că ceea ce povestește ea acum pare să arate o situație altfel.

De dragul copilului, cei doi au reușit să rămână în relații bune și să contribuie amândoi la creșterea lui. Iar Andreea Marin recunoaște asta și încă ceva: ce anume i-a determinat pe ei să ajungă la divorț. Din ceea ce spune ea, vedeta crede că poate ar trebui să învețe toți cei care se confruntă cu astfel de situații.

”Doi oameni pot fi buni, fiecare dintre ei, dar să nu găsească un numitor comun. La început te atrage celălalt, dar pe parcurs vezi că principiile de viață nu duc spre același orizont. După ce ai luptat să repari ce era de reparat, adică nu trebuie să renunți. Nu poți să abandonezi vasul la primul val. Doi oameni au ce căuta împreună atât timp cât construiesc împreună. Când nu mai au disponibilitatea să construiască fiecare să-și vadă de drumul lui.”, sună discursul fostei prezentatoare, care admite și faptul că atunci când la mijloc este un copil, misiunea devine și mai dificilă, dar cu atât mai mult trebuie îndeplinită.

”Se poate spune că este o dovadă de egoism, copilul suferă după despărțirea părinților. Da, copiilor nu are cum să le fie bine din prima, dar le poate fi bine dacă înțeleg și li se explică. Eu i-am spus copilului meu încă din momentul deciziei. Nu am căutat să ascund sau să mint. Avem șansa să fim fericiți acum. Fiecare pe drumul său și în același timp să creștem acest copil minunat”, mărturisește Andreea Marin.

Comentarii: