LIFESTYLE

Anunţ important pentru doamne şi domnişoare: cel mai şarmant chef din show-bizz vrea un copil! Cum este femeia ideală în viziunea lui Cătălin Scărlătescu

Am avut în viața mea cel puţin câteva femei senzaţionale, eu sunt nenorocitul și nebunul care nu a știut să le păstreze.”, şi-a început chef Cătălin Scărlătescu discursul despre femei, la Antena Stars.

Şi a recunoscut că dacă a rămas până acum burlac, nu a fost pentru că n-ar fi iubit sau nu ar fi avut la viaţa lui femei care să merite efortul.

Dar până la 48 de ani, celebrul bucătar nu a dat semne că ar vrea să se aşeze la casa lui. Până acum când a mărturisit că-l bate gândul să facă… un copil!

Citeşte şi: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Voi fi un tată bun, dar nu prea implicat!”

E drept că replica de mai sus nu sună prea încurajator, la prima vedere. Dar Cătălin Scărlătescu a venit cu multe argumente în favoarea lui, doamnelor şi domnişoarelor.

Primul este faptul că prin prisma profesiei şi a angajamentelor, nu are cum să fie prea implicat în viaţa copilului din punctul de vedere al prezenţei. Chef Scărlătescu are atâtea proiecte, festivaluri, emisiuni, încât e limpede că nu va fi genul de tată pe care să-l laşi acasă cu copilul sau să-l trimiţi în parc, cu căruciorul, la plimbarea de după amiază.

În schimb, apropiaţii, colegii de pe platoul de filmare l-au dat de multe ori de gol că simpaticul Scărlătescu se topeşte brusc în faţa copiilor. Are însă o fobie: nu ia în braţe niciodată un bebeluş!

Am ţinut o dată un bebe din ăsta mic în braţe şi nu am ştiut cum, i-a picat capul pe spate. M-am speriat îngrozitor, am venit mama lui şi l-a aşezat apoi cum trebuie, dar am trecut atunci prin stări de groază, nu mai vreau să îmi amintesc! Nu ştiam că atunci când sunt aşa mici sunt şi foarte elastici, însă mi-a fost de ajuns!”, a povestit cel mai popular chef al show-urile culinare TV din România.

Citeşte şi: De ce femeile preferă ”BĂIEȚII RĂI” și îi ignoră pe cei buni

Încă o caută pe viitoarea mamă…

…aşa că aviz amatoarelor. Fun Club-ul lui Cătălin Scărlătescu trebuie să se activeze, doar că cele care ar vrea să-i intre în graţii celebrului bucătar trebuie să ştie ce condiţii trebuie să îndeplinească.

Dacă o femeie are creier are tot ce îi trebuie. Nu există o matrice, n-am alergat după avocate, medici. Mi-au plăcut femeile inteligente, independente. Nu am urmărit frumuseţea fizică, să arate perfect, ci să mă atragă mereu cu inteligenţa.”, a ţinut să detalieze Scărlătescu.

Cu cât este mai inteligentă, cu cât este mai inventivă, cu atât este mai fabuloasă. Caut. Anul acesta este anul meu, îmi doresc foarte mult un copil. Şi sigur o să fac şi asta, anul acesta sigur o să se întâmple!”, a mai spus cel mai dorit burlac din televiziune, care niciodată nu a dus lipsă niciodată de admiratoare sau de femei frumoase, nici chiar când avea peste o sută de kilograme.

Comentarii: