LIFESTYLE

Au trecut hopul? Oana Roman și Marius Elisei, iar împreună

Nu de mult, Oana Zăvoranu și fostul soț cu care s-a împăcat după divorț, Marius Elisei, păreau din nou în pragul despărțirii. Chiar fiica fiica fostului premier a mărturisit că situația e chiar la limită între ea și tatăl fiicei ei.

„Nu știu ce va fi! Nu vreau sa spun mai multe din cauza copilului! Dar da, sunt neînțelegeri si divergențe mari între noi la acest moment!”, a recunoscut Oana Roman pentru Click.

Deși visa la a doua nuntă cu Elisei, la reînnoirea jurămintelor și la o rochie de mireasă așa cum și-a dorit, Oana a renunțat brusc la idee. Nu va mai fi nicio ceremonie, nimic, deși la un moment, era foarte încântată, mai ales că a și slăbit sufiecient cât să aibă o apariție memorabilă.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Vedeta a justificat ulterior și acest gest. Faptul că au apărut neînțelegeri a contat însă cel mai mult. Și când, după a nu știu câta împăcare, au ajuns iar în pragul despărțirii, s-a schimbat din nou modificarea.

Oana și Marius Elisei au apărut în public la un eveniment ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, ba chiar ca doi îndrăgostiți, semn că au reușit să se mobilizeze de dragul fiicei lor și să-și reconsidere pozițiile.

 

 

 

 

 

Comentarii: