NUTRITIE

Băutura care îți accelerează metabolismul: Pentru efect maxim se bea chiar înainte de culcare

Băutura care îți accelerează metabolismul.Ce este recomandat să bei pentru a pierde în greutate rapid? Rezultatele uimitoare nu pot fi obținute fără o dietă adecvată și fără exerciții fizice.

Cu toate acestea, după cum se pare, există cocktailuri sănătoase care sunt de neprețuit în lupta împotriva kilogramelor în plus. Trebuie doar să le bei înainte de a merge la culcare și metabolismul tău va începe să lucreze la viteză maximă în timpul nopții.

Odată cu sosirea primăverii, mulți dintre noi începem să ne gândim mai serios la dietă. Vremea însorită și zilele ceva mai calde ne dau energie pentru a ne schimba obiceiurile nesănătoase.

Cu toate acestea, fiecare proces de pierdere în greutate trebuie să fie adaptat în mod individual la așteptările și preferințele persoanei, ținând cont și de alți factori, cum ar fi starea noastră de sănătate, recomandă actualno.com.

Există câteva sfaturi universale care merită să fie implementate în dieta zilnică de slăbire. Acestea vor face ca rezultatele să fie nu doar mai bune, ci și puțin mai rapide.

CITEȘTE ȘI: Băutura cu mentă și lămâie care curăță ficatul

Băutura înainte de culcare care va stimula metabolismul.

Ce să bei seara pentru a pierde în greutate? Pentru a pierde în greutate, aveți nevoie de un deficit caloric. Acesta poate fi obținut prin dietă și exerciții fizice.

Cu toate acestea, lupta pentru silueta dorită ar trebui să fie susținută de shake-uri sănătoase care stimulează metabolismul și ajută la arderea grăsimilor.

Ce să bei pentru a pierde în greutate?

Pentru început, încercați „băutura de slăbire”, care nu este altceva decât apă cu scorțișoară și lămâie.

Tot ce aveți nevoie pentru a o prepara este sucul unei jumătăți de lămâie și o jumătate de linguriță de scorțișoară. Scorțișoara ajută la combaterea excesului de greutate și stabilizează nivelul de zahăr din sânge, iar lămâia ajută la eliminarea deșeurilor din organism și stimulează sistemul digestiv.

Ce să bei când ții dietă în afară de apă?

O alegere bună este și sucul de ananas, care poate fi numit cu ușurință o adevărată bombă de vitamine. Bogat în vitaminele C și B6, potasiu, magneziu, mangan și cupru, acesta are un efect antiinflamator și susține, de asemenea, imunitatea și digestia. Doar un singur pahar de băutură poate stimula eficient metabolismul și accelera arderea grăsimilor.

CITEȘTE ȘI: Băutura care te ajută cu durerile articulare în doar o săptămână

O băutură excelentă care ajută la controlul apetitului și la reducerea absorbției grăsimilor este infuzia de ghimbir. Pur și simplu amestecați o jumătate de linguriță de ghimbir cu un pahar de apă și beți înainte de culcare. Sucul verde va fi, de asemenea, un sprijin neprețuit pentru pierderea în greutate. Este o adevărată bombă de vitamine, plină de minerale și antioxidanți.

Cel mai bine este să îl preparați acasă, folosind fructele sau legumele preferate, cum ar fi spanacul sau mărul.

Comentarii: